Säilö kesän muisto luontotauluun askarrellen

Säilö kuluneen kesän muisto luontotauluun askarrellen. Lähde yksin tai yhdessä lasten kanssa loppukesän metsäretkelle ja poimi metsästä mukaasi puukeppejä, haluamiasi kasveja kuten esimerkiksi puolukan- ja mustikanvarpuja ja erilaisia heiniä. Mukaan retkelle kannattaa varata kori tai kassi sekä ihan tavalliset askartelusakset tai pienet puutarhasakset niin tarvikkeet saa kerättyä ja ne kulkeutuvat kotiin kätevämmin.

Näistä metsän tarjoamista askartelumateriaaleista voi sitten ”kutoa” luontotaulun, jonka alkuperäinen Mari Nuikan ohje kokonaisuudessaan tekovaiheineen löytyy Ihana-lehden numerosta 3/18.

Säilö kesän muisto luontotauluun askarrellen

Luonto on askartelijan aarreaitta ja pullollaan paljon mahtavia materiaaleja. Yhdistele luonnonmateriaaleja tavallisiin kaupasta ostettuihin materiaaleihin ja saatat yllättyä kuinka paljon saat aikaan lähes ilmaiseksi. Luonnonmateriaaleja kerätessäsi on kuitenkin hyvä muistaa jokamiehenoikeudet, se mitä saat ja voit kerätä ilman lupaa ja mitä taas et jos kysymyksessä ei ole oma metsä tai niitty.

Säilö kesän muisto luontotauluun askarrellen

Lue myös:

Keijumuovailuvahaa

DIY Valkoiset kävyt

 

Säilö kesän muisto luontotauluun askarrellen” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *