Konttilöytö simpukka rottinkituoli

Kesän konttilöytö numero 1, simpukka rottinkituoli löytyi Porin SPR:n Kontista 20 eur:n hintaan. Kuulin jo ulko-ovelta tämän tuolin kutsuhuudon ja nappasin sen heti mukaani päästämättä siitä kertaakaan ennen kassaa irti, ettei kukaan muu vaan vie sitä. Olin nimittäin jo hyvän aikaa estinyt juuri tätä simpukan mallista korituolia, jotka tuntuivat vaihtavan omistajaa ihan silmänräpäyksessä.

konttilöytö - simpukka rottinkituoli

Kotona tuoli löysi paikkansa minimiehen huoneesta,  kevyenä sitä on helppo liikutella missä sitä milloinkin tarvitaan. Virallista omaa paikkaa sillä ei siis ole mutta eipä se haittaa. Tämä tuoli näyttää hyvälle, vaikka keskelle lattiaa roiskastuna.

Konttilöytö - simpukka rottinkituoli

Rottinki oli erityisen suosittu sisustusmateriaali 80- ja 90-luvuilla, jonka jälkeen rottinkituolit olivat pitkään unohduksissa kunnes ne jokin vuosi sitten ponnahtivat jälleen trendi-istuimiksi. Rottinkituolien vanavedessä myös muut rottinkituotteet ovat hiljalleen nouseet jälleen trendikkäiksi, ja niitä lisätään rohkeasti moniin eri tyylisuuntia edustaviin sisustuksiin aina romanttisesta pelkistettyyn sisustukseen. Yksi rottingin parhaimmista puolista onkin se, että se sopii moneen eri tyyliin.

Kävitkö tänä kesänä Porissa? Entäpä piipahditko Kontissa?

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Vintage rottinki tulee taas

Rottinkinen pikkupöytä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *