Rottinkinen pikkupöytä

Rottinkinen pikkupöytä kertoo omaa tarinaansa, joka juontaa 50-60-luvulle. Mutta miten se päätyi meille? Äitini bongasi vanhan pihakirppismainoksen kuvineen paikallisella Facebook sivustolla ja näki kuvissa tämän aarteen. Kyseli sitten ilmoituksen laittajalta myytiinkö pöytä kirppiksen yhteydessä ja jos ei mitä se maksaisi? Kävi ilmi, että pöytä kuului kirpputorin annetaan ”osastolle”, koska sen lasilevy oli rikki ja että sen saisi hakea pois jos se sellaisena kelpaisi.

rottinkinen pikkupöytä

Pesua ja puunausta

Ja kelpasihan se. Itse asiassa se pelasti muutoin kurjia sattumuksia värittäneen viikon. Poistin vanhan rikkoutuneen lasilevyn, pesin pölyt pois ja raaputin steariinin rippeet irti. Lasilevyn tilalle sahattiin vanerilevy. Vanerilevy on vielä täysin käsittelemätön ja toivoisinkin nyt teidän apuanne siinä minkä väriseksi levyn käsittelen vai käsittelenkö ollenkaan?

rottinkinen pöytä

Tämä kauniisti ajan patinoima rottinkipöytä asettuu olohuoneeseen kunhan tuo levy on saatu viimeisteltyä.  Niin kevyen ilmavana se löytää varmasti oman paikkansa. Ja kertoo meille vielä monia tarinoita.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen

Vinkkejä piensisustamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *