Kirpputorilöytö: keltainen kirjoituspöytä

Keltainen kirjoituspöytä, ihan mahtava kirpputorilöytö kotiutui meille viikonloppuna. Olin jo hyvän aikaa sellaillut tori.fi:tä päivittäin etsien pientä vintage kirjoituspöytää minimiehen huoneeseen. Ja sitten ihan sattumalta törmäsin tähän aurinkoiseen pikkupöytään Facebookin Sisustuslaari kirpputoriryhmässä.

keltainen kirjoituspöytä

Keltianen kirjoituspöytä – pieni ja pirteä

Näpsäkän kokoinen (  100 x 42,5 x 68) keltaiseksi maalattu vanha toimistopöytä sopi meidän tarpeisiin loistavasti. Eikä se ollut hinnallakaan pilattu. Laatikoiden etulevyt maalasin pikaisesti mustaksi, koska niiden epätasainen maalipinta hiukan häiritsi silmääni. Ne pienet jutut, tiedättehän?

Tässä laatikoiden etulevyt vielä käsittelemättöminä.

Työtuolin virkaa toimittaa nyt vanha mustaksi maalattu jugent tuoli, joka meillä oli aiemmin koristeena. Suunnitelmissa on hankkia tähän työtuoliksi hiukan erilainen, matalaselkäisempi tuoli mutta sen metsästys on vielä kesken.

Tämän muutoksen seurauksena musta pulpetti tuoleineen etsii nyt uutta rakastavaa kotia. Toivottavasti ne löytävätkin pian uuden kodin. Ja minä pääsen jatkamaan tuoli etsintääni. Minimiehen kanssa meillä on onneksi yhteinen visio siitä millainen tulevan tuolin tulisi olla.

Millaisia kirppilöytöjä sinä olet lähiaikoina tehnyt ja onko etsinnässä jotain aivan erikoista?

Lisää lastenhuonepostauksia löydät täältä.

2 kommenttia “Kirpputorilöytö: keltainen kirjoituspöytä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *