Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen

Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen tarttui mukaan eilen Koivukylän Kierrätyskeskuksesta varsin mukavasti ja mikä parasta ihan pikkurahalla. Näillä pienillä ja edullisilla jutuilla saa aikaan ihan toisenlaista fiilistä, kunhan vaan kokeilee rohkeasti. Esittelen teille ensimmäisenä nämä parilla eurolla löytyneet koritarjottimet, jotka asettelin eteisen seinälle.

Seinälle asetellut korit ja tarjottimet tuo ripauksen bohoa ja lämpöä muutoin yksinkertaiseen sisustukseen. Kuka sanoo, että tarjottimet ja korit kuuluvat vain pöydille? Ei kukaan. Ripusta siis rohkeasti seinälle esineitä, joita on kaunis katsella olipa käyttötarkoitus mikä tahansa.

Jo kahdesta samannäköisestä mutta erikokoisesta tarjottimesta syntyi piristävä kollaasi. Voit toki yhdistellä aivan erinäköisiä ja kokoisia koreja ja tarjottimia ja saada niistä hauskan korikollaasin.

Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen

Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen

Mikäli aikaisemmat kierrätyslöytöni kiinnostavat sinua kannattaa ehdottomasti kurkata aikaisemmat postaukseni täältä ja täältä.  Ehkä jo instan puolella näitkin mitä muuta ostoskärryyn eilen sujahti mutta jos et niin eipä hätää, palataan niihin muihin uusiin löytöihini vielä myöhemmin.

Nyt oikein mukavia kevätsisustushetkiä.

Kierrätyslöytöjä kevätsisustukseen” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *