When i said I do, I didn’t mean the laundry…

Mutta tässä sitä ollaan ja tänään on pyykkipäivä ja kone on pyörinyt aamusta asti, niin kuin sillä on meillä tapana pyöriä suunnilleen joka toinen päivä.  Tässä taloudessa pyykkiä riittää…

Olen aika tarkka pyykkien tuoksusta. Haluan, että pyykki tuoksuu jollekin mutta tuoksu ei saa olla sellainen, että se aiheuttaa päänsärkyä. Pitkään pesimme pyykin ilman huuhteluainetta mutta nyt olen taas tykästynyt siihen pehmeyteen jonka huuhteluaine pyykille antaa. Sitä täydellistä huuhteluainetta etsin silti edelleen. Monesti törmään ihanan tuoksuisiin vaatteisiin mutta miksi niin yksinkertainenkin kysymys kuin millä pyykkinne pestään? saattaa olla niin vaikea esittää..

Eilisellä kauppareissulla pitkällisen tuoksuttelun jälkeen mukaan tarttui SOFTLANIN uutuus tuoksu Citrus & Orange blossom, jonka tuoksu vaikuttaa lupaavalta. Sitruksen raikas ja kevyt tuoksu tuo mieleen kesän.

SDC12183.JPG

Koneeseemme mahtuu 7 kg pyykkiä ja saman verran mahtuu pyykkiä kuivausrumpuumme. Kuivausrumpua tulee siis käytettyä paljon sen helppouden vuoksi. Vaikka oikeastaan en pidä kuivausrummusta ollenkaan. Se ”tappaa” puhtaan pyykin tuoksun ja kuivausrummun jälkeen pyykki on lähes tuoksutonta olipa se pesty millä aineella tahansa. Osan pyykistä kuivaan narulla juuri edellä mainitusta syystä ja siitä syystä, että kuivausrummulla on välillä taipumus kutistaa pyykkiä ihan liiaksikin.

art_pesumerkit_vesipesu.gif

Millä teidän pyykkinne pestään ja käytetäänkö teillä huuhteluainetta?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *