Terveisiä pihalta

Viikonloppuna kesän valmistelu pääsi  käyntiin toden teolla. Pihatöitä tehtiin melkein koko perheen voimin. Stereot olivat erityisen innokaita puutarhureita. Risukasat siirtyivät lähes ajatuksen voimalla.

PicMonkey+Collage+2.jpg

Päätimme leikata kovin rehevöityneet angervot. Ne eivät nyt sitten tänä kesänä kuki mutta näyttävät ainakin siistimmiltä. Puutarhakalusteet kaivettiin varaston uumenista, samoin grilli. Ehkä vappuna pääsemme sitten vihdoin avaamaan  grillakauden.

PicMonkey+Collage.jpg

Kuivuneet kanervat saivat myös kyytiä. Ihan vielä en meinaa kesäkukkia ostaa mutta mietinnässä jo on mitä ja minne niitä hankitaan. Myös varaston viereinen kukkapenkki on tyhjillään. Jospa perustaisin siihen pienen keittiöpuutarhan.

PicMonkey+Collage+3.jpg

PicMonkey+Collage.jpg

Nyt vaan toivotaan paljon aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä niin saadaan kauan odotettua vihreyttä ympärillemme.

Aurinkoista sunnuntai iltapäivää. Auringon lisäksi minua ilahduttaa, että olen saanut taas muutaman uuden lukijan. Tervetuloa, toivottavasti viihdytte Rauharentolassa.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *