Hirveän ihanat kiharat

Vappu tuli ja meni. Meillä siihen mahtui yhdessäoloa, ulkoilua ja hiustenhoitoa…Ai miten niin hiustenhoitoa? No nti F:n kohta 10-vuotisen elämän aikana olemme vaihtelevasti onnistuneet hoitamaan neidin hirveän ihanaa kiharapilveä. Olemme kokeilleet suoristamista niin ainein kuin raudoin. Hiukset ovat olleet leteillä ja ihan vaan kiharana. Neiti F:n hiuslaatu on afro-eurooppalainen ja kiharantyyppi on pieni tiukka pippurimainen korkkiruuvikihara, joka takkuuntuu ja rastoittuu erittäin helposti. Hiustenhoito vaatii aikaa ja paljon niin paljon kärsivällisyyttä.

Kantapään kautta olemme oppineet että ns. afrohiuksille tarkoitetut aineet ovat liian kovia, rasvaisia/kosteuttavia ja ns. eurooppalaiselle hiukselle tarkoitetut aineet ovat liian kevyitä eivätkä ne kosteuta luonnostaan kovin kuivaa hiusta. Monista kokeiluista huolimatta emme löytäneet sopivia aineita neiti F:n hiusten hoitoon. Hiustenhoito on siis ollut pääsääntöisesti varsinaista taistelua ja hammasten kiristelyä. Mutta hengissä ollaan selvitty, kaikki ;).

Kes%C3%A4+2009+015.jpg

Itsen%C3%A4isyysp%C3%A4iv%C3%A4+vol.+2+0

Aivan sattumalta törmäsin afro-eurooppalaiselle hiustyypille kehitettyyn Mixed Chicks hiustenhoitosarjaan. Jota saa nyt myös Suomestakin ja niitä löytyy täältä klik klik. Päätin tilata meille shampoota, syvähoitoainetta ja hiusvoiteen. Ehkäpä ne olisivat vastaus meidän hiusongelmaan. Paketti tulikin juuri sopivasti vapuksi ja meillä olikin heti hyvää aikaa testata uudet pesu- ja hoitoaineet.

hiukset+044.JPG

Jo ensimmäinen pesukerran jälkeen huomasimme eron. Hiuksia oli paljon helpompi käsitellä ja ne eivät tuntuneet ollenkaan kuivilta. Nyt nti F:n kiharapilvi voi olla villi ja vapaa mutta näyttää silti hoidetulta.

hiukset+045.JPG
Samalla tilasin tämän Mixed Chicks harjan

Mixed Chicks sarjaan kuuluu myös omat tuotteet pienemmille kiharapäille. (Voi, olisipa näitä tuotteita ollut silloin, kun nti F oli pieni)

Kuva: roomforhair.com

Ihanat kiharat, parempi mieli. Aurinkoista päivää!

Hirveän ihanat kiharat” kommentit

  1. ootteko kokeilleet sevenin tuoteperhettä??meillä vallattomat luonnonkiharat saa kyllä näppärästi laitettua suola-sokeri liuoksella by seven. Ja ne vahat on ihanan tuoksuisia.salmiakki miun suosikki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *