Angels On Bare Skin ja muita taivaallisia tuotteita & arvonta

Kaupallinen Kidspot yhteistyö: LUSH

Angels On Bare Skin ja muita taivaallisia tuotteita, niitä pääsi teini testaamaan tarjoutuneen yhteistyön myötä. Huumaavan tuoksuinen paketti piti sisällään jokaisen valveutuneen teinin unelman. Ihonhoitotuotesetin lisäksi erityisesti afrohiuksille tarkoittu tuotekokonaisuus oli oikeastaan täydellisyyden huipentuma.

Mikä on Lush?

Lush  tuotteet valmistetaan käsin eettisistä raaka-aineista, jotka ovat jopa 82% vegaanisia. Tuotteet eivät sisällä eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita ja Lush taisteleekin virtaviivaisesti eläinkokeettomuuden puolesta, heidän filosofiansa mukaan eläimet eivät kuulu ruokaamme, vaatteisiimme tai kosmetiikkaamme. Pakkauksettomuus vähentää muovia, joten usea  Lush tuote onkin Naked -tuote, joka tarkoittaa sitä, että Lush pyrkii tekemään mahdollisimman paljon tuotteita kiinteään muotoon, koska silloin ne eivät kaipaa ympärilleen suurta määrää pakkauksia, ja näin kuormittavat ympäristöä huomattavasti vähemmän. Muovipakkaukset ovat valmistettu keirrätysmuovista  ja  pestyt purkit palauttaa takaisin Lushille ja palauttaessaan viisi mustaa purkkia myymälään asiakas saaa tuorekasvonaamion. 

Angels On Bare Skin

Kasvojenhoitosettiä lähdettiin rakentamaan ammattilaisen avustamana seuraavista lähtökohdista. Teinin iho on tyypiltään sekaiho ja myös herkkä. Tuotteet eivät saisi kuivattaa liikaa, sillä varsinkin talvella kasvojen ihoon tulee herkästi kuivahkoja alueita. Nenän ja poskipäiden alueella ihohuokoset ovat suurehkoja. Näiden perusteella settiin valikoitui seuraavat tuotteet: Angels on Bare Skin kuoriva puhdistusaine päivittäiseen ihonpuhdistukseen, ja se sopii niin monenlaiselle iholle. Ruusu, kamomilla ja laventeli rauhoittavat niin herkkää ja kuivaa kuin rasvoittuvaakin ihoa. Manteli kuorii ja kosteuttaa tukkimatta ihohuokosia. Kasvovoiteeksi valikoitui sekaiholle suunniteltu Imperialis, ja kasvovedeksi taas herkkää ihoa rauhoittavaa Eau Roma Water. Settiin valikoitui vielä kasvonaamioksi herkälle iholle sopivaa jellykasvonaamio FOMOjoka sisältää rauhoittavaa kalamiinia, joka yhdessä kaoliinin kanssa puhdistaa ihoa tehokkaasti ja imee ylimääräistä öljyisyyttä ärsyttämättä ihoa.

Kiharat ojennukseen

Afrohiusten taltuttajiksi valikoitui seuraava tehosetti. Braziliant-shampoopala ja Retread-hoitoaine, joka on Lushin valikoiman hoitavin hoitoaine. Lisäksi viimeistelyyyn valikoitiin Queen Bee -hiushunaja, joka on luotu erityisesti afrotukalle, samoin kuin hiuksiin jätettävä R’n’B-hoitoaine.

Arvioidaan ja punnitaan

Ihonhoitotuotteista ehdoton suosikki oli Angels On Bare Skin. Mutta varmasti kaikki testatut tuotteet tulevat jäämään käyttöön pidemmäksikin aikaa. Hiustuotteet ovat kokonaisuutena aivan huippuja. Palashampoon käyttö vaati ensin hiukan totuttelua mutta, kun tekniikka on opittu niin enpä jaksa uskoa, että paluuta perinteiseen nestemäiseen shampooseen enää on. Aurinkoisen appelsiinisen Brazilliant shampoopalan tuoksu on kertakaikkisen huumaava.  Retread hoitoaine onnistui taltuttamaan sitkeimmätkin kiharat, tehden hiukset helposti kammattaviksi.

Kommentoi ja voita

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Yhteistyön tiimoilta saimme mahdollisuuden käynnistää myös arvonnan, yhdessä KidSpotin ja Lush:n kanssa. Nyt arvotaan yllätyspaketti, joka pitää sisällään hiustenhoitotuotteita. Kerro siis kommentissasi millainen sinun hiustyyppisi on ja millaisia hiustenhoitotuotteita kaipaisit? Arvonta alkaa nyt  ja päättyy 13.10.2018 klo. 23.59.

 

Onnea arvontaan!

118 kommenttia “Angels On Bare Skin ja muita taivaallisia tuotteita & arvonta

 1. Vaalennettu ja luonnontaipuisa , latvaöljyt ja hoitavat/ vaaleuden säilyttävät tuotteet hakusessa ?

 2. Hiukseni ovat luonnonkiharat ja kuivat, mutta rasvoittuvat hormonaalisesta tilanteesta johtuen nopeasti. Siinäpä vasta vaikea tilanne, johon toivon helpotusta.

 3. Hiukseni ovat paksut ja liukkaat. Hieman luonnonkihartuvaa myös. Olisi ihana kokeilla päivittäiseen käyttöön sopivia tuotteita sekä jotain tehohoitoja.

 4. Rankkaa hiustenlähtöä takana luonnonkiharoissa hiuksissani. Jäljelle jäänyt hiirenhäntä on hyvin kuiva ja katkeileva.

 5. Samantien rasvoittuva, ei markettien shampoilla pysy hiukset edes vuorokautta puhtaina. Lush liila palashampoo pitää 1-2pvä jopa puhtaana mutta tuppaa kuivattamaan päänahkaa joka aiheuttaa hilseilyä.
  Sen lisäksi hiusket on kuivat, karheat, pörröiset ja taipuisat.

 6. Hiukseni ovat tällä hetkellä kuivat ja vaurioituneet. Eli tehokasta kosteutusta ja hoitoa tarvitsevat!

 7. Osallistun 13v tyttäreni hiustyypillä joka on pitkä afro-amerikkalainen kihara, nopeasti kuivuva ja latvoista kuiva vaikka olisi juuri leikattu. vinkit hiustyylin tarkempaan hoitoon otetaan vastaan.

 8. Liukkaat ja paksut hiukset, jotka joutuvat päivittäin kovaan rasitukseen hikoillessa ponnarilla. Allergisena olisi mukavaa löytää luonnollinen ja tehokas pesuaine ja hoito, joilla hiukset pysyvät vaaleina ja kirkkaina. Palashampoo olisi myös paljon matkustavalle puolisolle toimiva konsepti.

 9. Lapsillani on 100% afrohiukset. Tarvitsisimme kosteuttavia/hoitavia hiusaineita. Hiushunaja kuulosti mielenkiintoiselta. Hoitoaineet menee todennäköisesti testaukseen!

 10. Hiukseni ovat ohuet ja takkuuntuvat helposti. Kaipaan kosteuttavaa hoitoainetta ja jotain, joka estää järkyttävän takkuuntumisen! 🙂

 11. Tyttöni afrolle tarvitsisin juuri tämmöisiä tuotteita, emme ole ikinä ennen testanneet Lushin tuotteita, olispa kiva kokeilla! ?

 12. Mulla on itselläni lasimainen ja ohuet 😀 mutta lapsilleni kokeilisin mielelläni näitä tuotteita, heillä on molemmilla kiharat hiukset <3

 13. Hiukseni ovat lyhyehköt, raidoitetut ja kiharroitu. Haluaisin hiuksilleni palashamppoon ja hoitavan hoitoaineen, että tulisi hyvä kammattavuus, hoidetun näköiset. Tuosta tuotemerkistä varmaankin löytyisi jotain passelia

 14. Luonnontaipuisa tukka, toisinaan tarvitsee kunnon tehohoitoa. Palashampoon käyttöä olen kokeillut, mutta en vielä oppinut. Jotenkin tuntuu hiukset jäävän rasvasiksi, vai liekkö sinnikkyyden puutetta 😉 Tuo Brazilliant kuulosti houkuttelevalta. Kaipaisin sellaista kotispa-tunnelmaa, tukkataikaa hiustenhoitooni. Kampaaja-käynnin jälkeen tukka on niin kiiltävä ja pehmeä, mutta kotonahan tukka ei samanlaista antia saa ja sekös harmittaa.

 15. Luonnonkihara ja pörrö, eli tarve siloittaville ja hoitaville tuotteille. Myös kosteutta hiukseni kaipaavat suoristamisen vuoksi.

 16. Hiukseni ovat helposti rasvoittuvat. Toivoisinkin rasvaisuutta hillitseviä hiustenhoitotuotteita.

 17. Hiukseni ovat kiharat ja kaipaavat kosteutta ja hiuspohja rauhoittavia tuotteita näin talven kynnyksellä.

 18. Minulla on pitkät ja paksut hiukset jotka ovat kuitenkin nähneet monta värikäsittelyä, joten ovat kuivahtaneet ja elottomat.

 19. Pitkä surffitukka, joka on tällä hetkellä kuiva. Liiankin kuiva, hieman hilseilevä. Kosteutusta tarvisi ja huolella!

 20. Pitkät suorat herkästi rasvoittuvar hiukset, joita yritän opettaa entistä harvempaan pesuväliin. Ennen pesin ne joka päivä. Hiuksiin jätettävä sähköisyyttä estävä hoitoainesuihke olisi toiveissa tehokkaan hellävaraisen shampoon ohella.

 21. Minulla on vaalennetut,käsitellyt, kuivahtaneet ja rasittuneet.
  Kaipaisin hoitoaineita keltaisuutta taittavaa / ns. hopeahohto , latvahoitoa, hiusöljyhoitoa .

 22. hiukseni on karkeat, kiharat, juuri tehty suoristus kampaamossa Suoristus kuivattaa hiuksia. Afrohiukset, mistä apua?

 23. Oi että! En ole ikinä testannut Lushin tuotteita, vaikka olen kuullut niistä paljon kehuja. Omat hiukseni ovat lasimaiset ja lättänät ilman laittamista ja päänahka rasvoittuu helposti. Päänahka kutisee myös herkästi.

 24. Minulla on ohjut ja pehmeä hiustyyppi, nyt kesän jäljiltä myös hiukan huonossa kunnossa. Haluaisin päästä kokeilemaan näitä tuotteita, saisinko tuuheutta ja terveyttä hiuksiini. Tämä on minulle ennestään tuntematon tuotesarja.

 25. Hiukset ovat hennot ja käsittelemättönät. Jotain tuuheutta ja jämäkkyyttä tuovaa kaipaisin näille 🙂

 26. Hiukseni ovat kuivat, hauraat, ohkaiset ja luonnonkiharat. Tarvitsisin hiustenhoitotuotteita, jotka kosteuttaisivat hiuksia ja antaisivat volyymiä.

 27. Hiukseni ovat hyvin liukkaa ja latteat. Tarvitsisin tuotteita, joilla saisi ne laitettua siististi ja myös pysymään hetken aikaa

 28. Paksut, pitkät, vaalennetut niin kaipaa hyviä kosteuttavia tuotteita. Hieman liiakin paksut, pyydän aina kampaajaa ohentamaan hiuksia.? Lushin tuotteita en ole ikinä kokeillut, kiinnostaisi kyllä. Tuoksut taitaa olla aika ihanat niissä ?
  [email protected]

 29. Paksut ja pitkät hiukset. Käsitellyt. Lushin tuotteet kiinnostavat en ole ikinä kokeillut. Tuoksut taitaa olla ihanat

 30. Ohuet ja helposti rasvoittuvat hiukset.
  Tuuheutta kaipaisi ja hyvät tuotteet joilla tukka pysyy kauemmin puhtaana.

 31. Keskipitkät helposti rasvoittuvat, aika latteat ja hieman hennot. Lushin suolasuihke sekä muotoilu tuotteet kiinnostavat myös ?❤️?

 32. Minulla on siinä mielessä hyvin suomalaiset hiukset, koska ne ovat vaaleat, liukkaat ja suorat 🙂 Talven tullen myös hiukan kuivat..

 33. Hiukseni ovat luonnostaan kiharat eli myös luonnostaan kuivat. Tarvitsisin siis ainaista lisäkosteutta 🙂

 34. rasvoittuva päänahka ja latvat ovat kuivat korput!! Ja hiukset ovat aika ohuet ja tyypillinen suomalainen lättätukka 🙁 Eli tarvitsisin jtn raikastavaa ja kuohkeutta tuovaa päänahkaan ja latvoihin sellaista hoitoainetta joka kosteuttaisi.

 35. Vaaleat, hiuksia on paljon, luonnontaipuisat, päänahka kuiva, jotain kosteuttavaa varmaan olis hyvä olla, kiinnostuin noista jutun hiustuotteista. Joitain Lushin tuotteita käyttänyt ennenkin, palashampoo loistava tuote.

 36. Märkinä menee laineille hiukset, muuten suorat. kampaajat sanovat aiba että kauheesti punapigmenttiä niissä, kun vaalennen nii se on hankalaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *