Lukijan kotona: Kepeästi kierrättäen

Tänään se  vihdoin starttaa LUKIJAN KOTONA postaussarjan round 2. Luvassa on inspiroivia ja persoonallisia koteja laidasta laitaan. Kaikkia koteja yhdistää kuitenkin yksi asia, rakkaus sisustamiseen. Kierroksen aloittaa tämä lämminhenkinen koti, jota on sisustettu kepeästi kierrätysajatuksella ja ripauksella romantiikkaa.
-Satu

Tässä kodissa asuu Jaana yhdessä perheensä kanssa ja näin hän kertoo omasta kodistaan ja sisustuksensa punaisesta langasta.

lukijan kotona

Meillä sisustellaan kierrätysajatuksella. Parhaita sisustusliikkeitä ovat kirpparit, meillä on todella vähän mitään uutena hankittua. Tykkään rouheista, kuluneista pinnoista, elämä saa kalusteissa ja esineissä näkyä. On myös mukava tehdä ja tuunata itse. Koti ei ole koskaan valmis, sisustaminen ja tuunaaminen, pieni remonttikin ovat harrastuksia.

lukijan kotona

Ruokapöydän haimme vanhan maatalon navetan vintiltä, se vaihtui kahvipakettiin. Rapsuttelin pöytälevystä kirkuvan punaisen maalin pois ja vahasin pinnan. Pöydän ympärille tuolit ovat kokoontuneet sieltä täältä, perintönä mummolasta ja kirppareilta. Pöydän päälle ostin lampun vanhan koulun kirppikseltä ja maalasin metalliosan harmaaksi.

Kukka-alusta syntyi metallikeräyskontilta löytyneestä vanhan keittiöjakkaran rungosta ja omasta varastosta kaivetuista laudanpätkistä. Äskettäin tuunasin keittiöön himoitsemani hyllyn. Ostin muutamalla eurolla kylpyhuoneeseen tarkoitetun, muovilaatikoilla ja pyörillä varustetun hyllykön. Muovilaatikot lahjoitin FB:n roskalavaryhmässä eteenpäin, maalasin metallirungon mustaksi ja uudet hyllyt teimme vanhan laverisängyn pohjasta.

(Postauksen kuvat ja teksti Jaana)

Tässä oli Lukijan kotona postaussarjan koti numero yksi ja jatkoa seuraa pian. Ja, kun kaikki kodit on esitelty minulla onkin pieni yllätys niin kaikille teille, jotka ovat oman kotinsa oven meille avanneet kuin teille jotka yhdessä minun kanssani näistä kodeista inspiroidutte. Kannattaa siis ehdottomasti seurata tämä postaussarja alusta loppuun.

 

Postaussarjan ensimmäisen osan kodit löydät täältä.

 

5 kommenttia “Lukijan kotona: Kepeästi kierrättäen

    1. Eikö! Välillä on kiva kurkistaa toisten koteihin ja antaa mahdollisuus lukijoillekin kertoa omista kodeistaan. Tämä on ollut erittäin tykätty juttu. Tämä ensimmäinen koti on niin tunnelmallisen kodikas ?.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *