Lukijan kotona: Pieni ja persoonallinen

Lukijan kotona ollaan taas. Tällä kertaa oven meille aukaisee Liisa, joka nautiskelee eläkepäivistään pienessä ja persoonallisessa 35 neliön yksiössään. Kekseliäiden ratkaisujen ansiosta näihin neliöhin on saatu monta mielenkiintoista asiaa. Käykäähän sisään ja annetaan Liisan kertoa enemmän rakkaasta kodistaan.

-Satu

 

Olen eläkkeellä oleva intohimoinen käsitöiden, askartelun ja kirpputorien harrastaja. Muutin pari vuotta sitten kaksiosta yksiöön ja vaikka vähensin reilusti runsaista kangas-lanka-askarteluvarastoistani, oli vaikeuksia mahduttaa itseäni ja tavaroitani pienempään kotiin. Lähes kaikki huonekalut ja muut sisustusesineet on kirpputoreilta tai kierrätyskeskuksesta hankittuja. Olen maalannut ja tuunannut niitä ihan innoissani.

lukijan kotona

Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen ja iloitsen pienestä kodistani. Sain järjestettyä ”makuuhuoneenkin” laittamalla vanhan postin lokerikon poikittain sängyn päätyyn. Askartelin kaikkiin 32 lokeroon pahvista ja tapeteista vetolaatikot.

Tausta on tapiseerattu Juhani Ahon Seitsemällä veljeksellä vuodelta 1919. Kaikki laatikot on tietenkin täynnä askartelumateriaaleja! Olenkin sanonut lapsilleni, että aina ensin pitää kysyä mummolta jotain tavaraa ja vasta sitten lähteä kaupasta ostamaan!

Keittiöön sain lisää laatikkotilaa toimistolaatikostosta. Päälystin sen koivutapetilla ja laitoin vielä laatikoston ja keittiön työtason väliin marmorikuviolla päälystetyn vanerilevyn aputasoksi ikkunan eteen.

lukijan kotona

Täällä tämä mummo viihtyy hyvin ja nauttii eläkepäivistään.

Postauksen kuvat ja teksti Liisa

 

Postaussarjan koti numero 1. Lukijan kotona: Kepeästi kierrättäen

 

Seuraathan blogiani myös Facebookissa ja Instagramissa.

7 kommenttia “Lukijan kotona: Pieni ja persoonallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *