Henkisesti muuttanut

Henkisesti muuttanut – kun koti muuttuu vain seiniksi ja katoksi pään päällä. Viralliseen muuttoon on aikaa kuukausi, mutta henkisellä tasolla olen jo muuttanut pois tästä kodista. Se on jännä, kuinka sitä arjen kiireen keskellä herää yhtäkkiä miettimään omia fiiliksiään ja huomaa, että koti ei enää tunnu kodilta vaan joltain ihan muulta, vieraalta. Valmiilta vastaanottamaan uudet asukkaat.

Ne huonekalut, jotka eivät siirry mukanamme uuteen kotiin on myyty tai annettu ja osa tavaroista on jo pakattu laatikoihin. Muistot kulkee jäljelle jäävien tavaroiden ja meidän kanssa uuteen kotiin. Tämä henkinen muutto on oikeastaan se muutoin raskain osa ja kun se työ on tehty, loppu on oikeastaan vain tavaroiden pakkausta ja siirtelyä. Yksinkertaista eikö totta? Saattaa olla, että kuukauden päästä en enää ole samaa mieltä, joten muistutelkaahan sitten minua tästä.

henkisesti muuttanut

Kuuteen vuoteen tässä kodissa mahtuu paljon kaikenlaista, valmista ja keskeneräistä. Uusi koti on kuitenkin kuin tyhjä taulu, täynnä mahdollisuuksia. Ja niihin me olemme valmiit tarttumaan.

henkisesti muuttanut

Millainen muuttaja sinä olet? Ottaako muutot koville vai oletko niiden suhteen kuin kala vedessä?

 

Lue myös: Unelmien hinta

Seuraathan blogiani myös Facebookissa ja Instagramissa.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Henkisesti muuttanut

  1. Olen muuttanut viimeksi vuonna 2006 joten en osaa sanoa miten muutto mahtaisi vaikuttaa nykyminääni. ? Luulen että paketoisin kodin hyvin nopeasti ja eläisin laatikoiden keskellä keskittyen uuden kodin sisustussuunnitelmiin. En ole koskaan elämässäni asunut missään kodissa niin pitkään kuin tässä nykyisessä ja luulen että irti päästäminen voisi olla henkisesti tiukka paikka. Tähän kotiin liittyy niin paljon muistoja ja ne muistot ovat ne tärkeimmät asiat tässä kodissa. Toki ne tulevat mukanani sinne minne menisin, mutta itkua varmasti tulisi kun lähdön hetki lähestyisi.

    Uusi koti on aina jollakin tapaa uusi alku ja välillä leikittelen ajatuksella että ottaisimme ja pakkaisimme meille uudenlaisen ”elämän” uudessa kodissa. Tämäkin hetki joskus koittanee, mutta ihan vielä en ole valmis vaihtamaan osoitetta. ?

    Onnea uuteen kotiin! ?

    1. Kiitos <3. Mä elän tällä hetkellä jo ihan uudessa kodissa vaikka emme siellä fyysisesti vielä asukaan. Uusi on aina ihan toisenlainen mahdollisuus ja uusia ideoita putkahtelee päähän jatkuvasti. Katsotaan mikä niistä loppupeleissä pääsee toteuttamislistalle. Pitkään olettekin samassa osoitteesta asustelleet, varmasti tuntuukin erilaiselta, kun tuosta kodista joskus muutatte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *