Lukijan kotona: Trendikkäästi epätrendikäs

Lukijan kotona ollaan taas. Tänään kurkistetaan kotiin, jossa kirpputorilöydöt ja vanhat ”romut” ovat erittäin tärkeä osa sisustusta,  ja jotka luovat tähän kotiin aivan erityistä tunnelmaa. Tervetuloa moderniin mummolaan. Näin kodistaan kertoo sen omistaja Marika.

-Satu

Olen Marika 44-vuotias. Yhden miehen vaimo kohta 30 vuotta, 5 lapsen äiti ja 2 lapsenlapsen mummo, täti, sisko sekä paljon muuta.

Marjakujalla eletään, remontoidaan, puutarhaillaan sekä sisustetaan äidin päähänpinttymien mukaan. Innostun herkästi ja lähden kokeilemaan uutta leipomisen saralta, viime vuonna karkkitortut piti heti testata. Rakastan vanhoja romuja, tähtiä ja joulua sekä kiertelen ahkerasti kirpputoreilla tehden löytöjä kotiin eikä välitetä trendeistä. Se taitaa olla se sisustuksen punainen lanka tai langattomuus.

Marjakujalla sisustetaan uuden ja vanhan sekoituksella. Skandinaavinen sisustus on selkeää ja valkoinen väri on pääosassa, hiukan harmaata sekä mustaa.Vanha patinoitunut puu viehättää luonnollisuudella hivenen kontrastilla lisättynä. Rakkaus rouheaan ajanpatinaan sekä yhdistämällä ne valkoiseen. Siinä missä Iittalan kauniit astiat ja vanhat kirpputorilöydöt yhdessä tuovat myös sisustukseen pikantin mausteen. Lisääntyvässä määrin musta on ajautumassa valkoisen ja harmaan kaveriksi sisustukseen.

lukijan kotona trendikkäästi epätrendikäs

lukijan kotona trendikkäästi eätrendikäs

Kotona tunnelmointi on kaikkein tärkeintä. Kynttilät, lyhdyt sekä kukat tuovat valoa pimeään aikaan.Välillä kuvataan kotia sekä sisustusta, leivotaan niin että jauhot pöllyää ja välillä mummolassa ikuistetaan kameralla ihania pieniä hetkiä lapsenlapsista.

Lisää tarinoita Marjakujalta löydät osoitteesta www.marjakuja.fi tai Instagramista @marjakuja.

 

Lue myös  lukijan kotona postaussarjan aiemmat osat:

Kepeästi kierrättäen

Pieni ja persoonallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *