Kahden kimppa

Meidän perusastiastomme, kuten varmaan monen monen muunkin suomalaisen perheen on valkoinen Iittalan Teema astiasto. Yksinkertainen, ajaton ja helposti yhdisteltävissä jne. Mutta toisinaan myös tylsä.

Olen pidemmän aikaa halunnut alkaa keräämään uutta astiastoa valkoisten kaveriksi, mutta koska en ole  löytänyt sopivaa astiastoa on koko asia jäänyt vielä ajatuksen tasolle.

Eilen mainoksia selatessani silmäni osui Anttilan mainoksessa olleeseen Anno Hetki -sarjaan. Tämä saattaisi olla juuri SE astiasto. Uuden Anno Collectionin hengen sanotaan olevan skandinaavisen ajaton ja tuotteet ovat muotoilultaan selkeälinjaisia ja moderneja.

index+2.jpg

index+3.jpg
index.jpg

Näiden kahden kimppa toimii, vai mitä mieltä olet? Oli miten oli Anno Hetki -astiat ovat saatavilla kaupoissa viikolla 31 joten taidanpa piipahtaa katsomassa tekeekö nämä livenäkin yhtä suuren vaikutuksen.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *