Poimintoja Ikean kuvastosta

index+2.jpg

Ikean perinteistä kuvastoa on aina vaan yhtä mukava selata vaikka sähköinen kuvasto suhahtikin sähköpostiin jo paljon ennenkuin paperinen ”veli” kolahti postilaatikkoon. Ja kun, se vihdoin tämän viikon alussa sinne kolahti se sai odottaa pöydällä sitä sopivaa hetkeä jonkin aikaa.

index+3.jpg

Sohva, kynä, yliviivaustussi ja Ikean kuvasto….Niin se on meillä mennyt jo vuosia. Yläreunastaan hiirenkorville käännettyjä sivuja toinen toisensa perään. Vanhat tavat istuvat tiukassa. Jännä juttu eikös?

Tässä muutamia vanhoja tuttuja ja uusinta uutta, jotka jäivät mieleeni uudesta kuvastosta. Osa niistä saa varmasti paikan seuraavan Ikean reissun ostoslistalta.

index.jpg

Kaiken kaikkiaan  värikäs kuvasto; oranssia, vihreää ja keltaista. Niitä en vielä uskaltautunut valitsemaan omaan kotiimme, ainakaan vielä.  Uusi hinta-tuotteita kuvastosta löytyy melko monta, uusia tuotteita ei niinkään. Eli ensimmäisten joukossa ei tarvitse ostoksille rynnistää.

index+2.jpg

index.jpg

Sähköinen kuvasto vai perinteinen paperiversio? Entäpä löytyikö uudesta kuvastosta mitään mikä huutaa päästä juuri sinun kotiisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *