Lasten ja vähän äidinkin…

index.jpg

Keskustelupalstoilla ihmetellään usein kuinka monissa sisustusblogeissa näkyy kauniiksi sisustettuja leikkimökkejä Maileg pupuineen, virkattuine mattoineen ja kauniine tavaroineen. Herää kysymys, leikkiikö niisä leikkimökeissä oikeasti kukaan? Vai ovatko ne vain blogisti-äitien oman lapsuudenunelman uudelleen läpikäymistä, äitien omia leikkimökkejä. Pitääkö lasten leikkiä niissä sukkasillaan ja siten etteivät vain sotke vahingossakaan äidin luomaa harmoonista sisustusta?

index+3.jpg

 Vastaan nyt omalta osaltani näihin kysymymyksiin. Meillä leikkimökin sisustukseen on panostettu samalla innolla kuin kaikkeen muuhunkin kotimme sisustukseen. Ja se toimii ns. lastenhuoneen jatkona. Useimmiten leikkimökki näyttää samalta kuin lastenhuonekin, ikäänkuin pyörremyrsky olisi pyyhkäissyt sen yli. Sitten siivotaan, yhdessä tai erikseen. Leikkimökin voi pitää siistinä leikeistä huolimatta ja kauniit tavarat eivät estä leikkimistä, ne on hankittu sinne juuri sitä tarkoitusta varten. Leikki näkyy kuten sen kuulukin näkyä vaikka leikkimökin ympärillä leijuukin ripaus äidin unelmaa.

index+4.jpg

Yhteistyössä HOME & Garage sisustustliikkeen kanssa viimeistelimme ”Olo-Onnelan” sisustuksen, niin että siellä voi oikeasti leikkiä tai jopa järjestää kuppikakkujuhlat yhdessä ystävien kanssa. Ja niin, ne juhlien sotkut siivoaa äiti. Onneksi imurissa on pitkä johto ;)…

Rice melamiinikupit ovat  hyviä sekä leikkiin että oikeaan käyttöön. Ne eivät mene rikki eivät haalistu  ja niistä voi juoda kylmää ja lämmintä juomaa. Peltirasioihin on mukava säilöä pieniä ja vähän isompiakin aarteita. Leikin lomassa voi laittaa suun makeaksi cupcake pastillilla, kunhan vaan on karkkipäivä. Ja, kun karkit on syöty on rasioille varmasti miljoona uutta käyttötarkoitusta.

index+2.jpg

Aurinkoista viikonloppua kaikille, meillä nautitaan mökkileikeistä vielä pitkään…

yhteisty%C3%B6.jpg

HOME & Garage liikkeellä ei ole kivijalkamyymälää,
mutta tuotteita voi noutaa ja mennä katsomaan erikseen sovittuna ajankohtana Pernajassa sijaitsevaan näyttelytilaan. Ihania fiftari tyylisiä ja nostaligia sisustustuotteita ja paljon paljon muuta löydät verkkokaupasta tai facebookista. Kaikki tämän postauksen tuotteet löytyvät HOME & Garage valikoimasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *