Vaihdetaanko huoneita part 1.

Maanantain projektina meillä oli huoneidenvaihto. Stereot ja minimies saivat itselleen ison lastenhuoneen ja me taas sullouduimme vähän pienempään makuuhuoneeseen.

Koska minimiehen sänky on vielä makuuhuoneessamme (tarkoitus kuitenkin siirtää se piakkoin lastenhuoneeseen) jouduimme uudelleensijoittelemaan esimerkiksi makuuhuoneessamme olleet lipastot sillä kaikkea emme saaneet uuteen makuuhuoneesemme mahtumaan. Kaikille löytyi kuitenkin uusi paikka ja jäljellä olisi vielä järjestely/stailaus osuus.

Pieni makkari on oikeastaan ihan kiva, tunnelmallinen. Vaikka se vielä tällä hetkellä onkin melkoisen riisuttu versio makuuhuoneesta pelkkine sänkyineen. Mutta kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen tähän uuteen huonejärjestykseen – meillä on nyt juuri sopivan kokoinen ja rauhallisen sävyinen makuuhuone. Tällä mennään siis toistaiseksi.

Mutta jottei kaikki taaskaan olisi liian helppoa niin arvatkaahan mitkä  puuttuu? Noh verhot tietenkin.  Koska makuuhuoneessamme on nyt vain pieni ikkuna + etuterassin oven ikkuna ja verhotanko valmiina hankin varmaankin vain yhden pitkän sivuverhon oven eteen.

Muutamia vaihtoehtoja ehdinkin eilen illalla etsimään, kun uni ei ihan heti uudessa makkarissa tullutkaan. H&M home mallistosta löytyi jälleen kerran muutama erittäin varteenotettava ja edullinen vaihtoehto. Mutta mikä näistä?

index+2.jpg
index.jpg

Taidanpa tilata kokeiluun sekä tuon karttaverhon (joku siinä kiinnostaa valtavasti) että sitten tuon valokuvaprintillisen.

Näiden ”elämää suurempien” kysymysten äärellä täällä tänään. Vaihdetaanko teillä huoneita usein? Entäpä huoneen järjestystä?

2 kommenttia “Vaihdetaanko huoneita part 1.

  1. Täytyykin nähdä pian, niin tulen katsomaan mitä saitte aikaiseksi :)<br />
    <br />
    Meillä vaihtuu kyllä kaikki usein – niinkuin tiedätkin 😀

    1. Vaiheessa on vielä molemmat huoneet, ja nälkä kasvaa syödessä. Mitään suurempia remppahommia ei kuitenkaan tehdä. Ihan vaan sisustamalla koitetaan saada jotain kivaa aikaiseksi. Mutta tervetuloa vaan &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *