Kynttilät, syksy & villasukat

Oletko huomannut, että aamuisin on jo vähän kirpsakka keli vaikka iltapäivällä nautitaankin vielä kesäisistä ilmoista. Syksyn on siis tulossa, ja villasukat on löytänyt tiensä laatikosta takaisin jalkaan.
Aurinkoisen kesän jälkeen on kiva suunnata taas katse sisälle kotiin ja vaikka uusia vähän sisustusta.Tuntuuko sinusta samalta? 

Minä teen sen kaivamalla kaapista lyhdyt ja kynttilät esille ehkä jopa hankkimalla muutamia uusia. Kynttilät antaa ihanasti valoa ja lämpöä kylmään, pimeään ja mahdollisesti sateiseen syksyyn. Ne ovat ehdottomasti ihan parasta syksyssä.

index.jpg
kuvat: pinterest

Taidan olla niin syksy ihminen, niin se vaan on…

index+2.jpg

 Oletko sinä enemmän kesä- vai syystunnelmissa? Tuoko syksy teillä jotain uutta sisustukseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *