Nuudelikeittoa ja perunarieskoja & ajatuksen pätkiä

Koska viikonloppu meni enemmän tai vähemmän flunssan merkeissä, sunnuntain päivälliseksi valmistui Tom Yum maustettua kinkku-nuudelikeittoa. Keiton kaveriksi leivon erittäin nopeat ja herkulliset perunarieskat. Hyvä keitto ja ihanan lämmin rieska. Kyllä sillä luulisi flunssan saavan kyytiä.

PERUNARIESKAT

3dl peunamuussia (jauhemuussikin käy oikein hyvin)
2-3dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
1 kananmuna

Laita uuni lämpenemään 275°.
Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot. Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.
Levitä pellille ja pistele haarukalla, paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyt tummia laikkuja.

index.jpg

Sunnuntai illalla heitin ilmoille ajatuksen, jota olimme tietämättämme pohtineet molemmat. Pitäisikö meidän makkarista tehdä lastenhuone jolloin stereot sekä minimies saisivat enemmän tilaa leikeilleen, kun taas meille riittäisi vallan mainoisti paljon pienempi huone.
Siitä seurasi ankaraa mittailua, suunnittelua ja tavaroiden uudelleen sijoittelua mutta joo, se siis onnistuisi kyllä. Tämän viikon aikana huoneet sitten vaihtavat paikkaa hupsis ja hei. Jännä juttu miten näinkin pienestä asiasta saa taas uutta puhtia.

Ja tiedoksi niille, jotka odottavat Konjak kuurin tuloksia. Palaan aiheeseen loppuviikosta. Ja silloin selviää myös kuinka kevyempi elämä tästä jatkuukaan.

Mukavaa viikon alkua.
Joko teille on muuten rantautunut syksyn ensimmäiset flunssat? Mitkä ovat sinun aseesi taistelussa flunssaa vastaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *