Viikon linkkivinkki: Mitä sitten tehtäisiin – lastenlinkit.fi

Mitä tänään tehtäisiin ja minne mentäisiin? Aina kun ei jaksa niitä Hop Lopin ja Huimalan hulinoitakaan. Kuulostaako tutulta? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyy yllättävän helposti lastenlinkit.fi sivustolta. Lastenlinkkejä voi tietenkin seurata myös Facebookissa.

Lastenlinkit.fi sivusto esittelee linkkejä lapsille suunnatuille nettisivuille, sekä menovinkkejä lapsille ja lapsiperheille pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi sieltä löytää vinkkejä lasten kanssa lomailuun ja tietoa lasten auttamisesta. Kaiken kaikkiaan melko kattava ja kiva paketti ja mikä tärkeintä yhdessä ja samassa paikassa.
Lastenlinkit.fi sivuille voit myös laittaa linkkivinkin mikäli sinulla sattuu olemaan mukava tapahtuma takataskussasi. Kätevää eikö totta?
Itseasiassa Lastenlinkit.fi syntyi, kun eräs äiti suuttui! Tarina kertoo, että usein kävi niin, että kun oli se kiva perheen yhteinen vapaapäivä ja äiti mietti mitä kivaa tehtäisiin lasten kanssa – ja ryhtyi googlettamaan missä menee ja mitä, niin siihen se päivä sitten menikin availlessa erikseen jokaisen eri sivuston ja koettaessa etsiä sieltä lapsille sopivat jutut – teatterit, museot, luontotalot jne. Äidiltä meni yksinkertaisesti hermot näihin epäkohtiin, hän ryhtyi toimeen ja syntyi Lastenlinkit.fi. Melkoista arjen äitienergiaa!

Minä aion ainakin vierailla sivustolla seuraavan kerran, kun tekemisen puute iskee.

2 kommenttia “Viikon linkkivinkki: Mitä sitten tehtäisiin – lastenlinkit.fi

  1. Hei Satu,<br />
    Blogissani on sinulle haaste. Niitä on tainnut kierrellä jo aika tavalla, mutta vastaile jos siltä tuntuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *