Koskaan ei saa sanoa ei koskaan: Ripsienpidennys

”Mä en ainakaan aio ottaa ikinä ripsienpidennyksiä.” Niin sanoi eräs hyvin läheisesti tuntemani naishenkilö. Never say never,  ja nyt ne on sitten mullakin.Turhamaisuus vei voiton 1-0.
 Lokakuun ripsitarjous ja mahdollisuus tehdä yhteystyötä Kauneuspalvelut Tmi Elina Helminen-nimisen yrityksen kanssa, joka sijaitsee aivan tässä kotinurkilla. Eihän sellaista mahdollisuutta voinut jättää käyttämättä.
Joten eilen illalla ne sitten laitettiin. Halusin mahdollisimman luonnolliset mutta kuitenkin näyttävät ripset ja tämmöiset niistä sitten tuli.

index.jpg

Nyt kelpaa munkin räpytellä ja olen ehdottoman tyytyväinen ja  voin suositella kaikille. Ripsien laitto kesti parisen tuntia. Ihanan rauhallinen hetki, luksusta kotiäidin joskus kovin meluntäyteisille päiville. 
Tässä Kauneuspalvelut Tmi Elina Helminen hinnastoa:
Uudet: 50€
Huolto: 40€
Pikahuolto (30min): 20€

index+3.jpg

Elina tekee ripsienpidennyksiä sekä kotonaan Tuusulassa että Kuhmalahdessa. Tarkoituksenaan laajentaa toimintaa myös kynsiin ehkä jo vuoden loppupuolella. Käykää kurkkaamassa tuo Elinan facebook -sivu. Sieltä löytyy lisätietojen  lisäksi myös tarkemmat yhteystiedot.

yhteisty%25C3%25B6.jpg

7 kommenttia “Koskaan ei saa sanoa ei koskaan: Ripsienpidennys

 1. Nuo ovat kyllä ihanan helpot! Toisaalta itse olen melkoinen silmien hieroja ja muun silmämeikin poistaminen tuntui melko työläältä ripsien kanssa. Tosin nykyään meikki=puuteri ja ripsiväri. Mutta hieman kyllä himottaisi.

 2. Rouva Y: Mullakin tuo meikki = puuteri ja ripsiväri. Niin eipä tarvitse nyt kuin sipaista puuteria kasvoille ja valmista on. Kivaa, että kotona ollessakin näyttää ihan ihmiseltä vaikka ei ole oikeasti meikannutkaan.

 3. Kävin ite Elinalla laitattaa… Ei tullu hyvät. Kävin viikko Elinan laiton jälkeen vakkari ripsienlaittajalla ja ripset oli hänen sanojensa mukaan liimattu huonosti. Ripset myös pisteli mun silmäluomia juuri tämän takia. Ripset näyttivät myös keskeneräisiltä. Kummistakin kulmista oli jäänyt vähän vajaaksi niiden laitto. Hinta oli ihan ok verrattavissa laatuun… Myös se, että ripsiä laitettiin miehen ja kahden pienen lapsen läsnäollessa. Ei pystynyt rentoutumaan. <br />
  <br />
  Mutta nyt on ripset kuosissa ja tosi nätit! Suosittelen Heidin Kauneuskellaria Tuusulassa. Kouluttautuu jatkuvasti ja on ajantasalla uusista jipoista!

  1. Kiitos Anonyymi kommentistasi. Muutamasta irronneesta ripsestä huolimatta omani ovat ainakin vielä kuosissa. Minä olen tosin täysi untuvikko näissä ripsiasioissa ;).

 4. Moikka Satu,<br />
  <br />
  itse olen myös käynyt Elinalla laitattamassa ripset ja pettynyt olin. Ripset harottivat eri suuntiin ja niitä oli jotenkin liian vähän, ripset eivät näyttäneet täyteläisiltä. Lisäksi ripset tippuivat ennätys nopeasti, kun yleensä ripset ovat pysyneet minulla neljä viikkoa suht hyvinä. Toivottavasti sinulle laittamat ripset ovat paremmat!

  1. Toivottavasti muistit ottaa tekijään yhteyttä mikäli et ollut tyytyväinen ja ripset tippuivat ennätys nopeasti. Niin minä olisin ainakin asemassasi tehnyt. Luulisi, että virheensä haluaa korjata jos haluaa saada tyytyväisen asiakkaan. Jonkun verran tippuneita ripsiä on mullakin jo nyt. Mutta koska itselläni ei ole vertailupohjaa en osaa sanoa onko normaalia vai ei.

 5. Hei!<br />
  Vain minulle antamasta palauttesta voin kehittyä,kiitos siitä että huomasin lukea nämä,tiedän jatkossa toimia toisin,liiman kanssa ollut ongelmia ja ne ketkä ovat kertoneet ripsien tippuneet niiin myös he ovat uudet saaneet tilalle takuutyönä.<br />
  T:Elina Helminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *