Ovi on auki

Moikka moi täällä sitä nyt ollaan. Rauharentolan ovi on vihdoin avautunut CASAn puolella. Ja iiks vähän kyllä jännittää. Mutta eiköhän se tästä.

Meidän stereotkin olivat muuten aivan täpinöissään viime viikonloppuna, kun Olo-Onnelan ovi avautui pitkän talven jälkeen. Voi sitä riemun määrää. Kasapäin teekutsuja, nukkeleikkejä ja vaikka mitä aamusta iltaan. Paikkojen järjesteleminen on sielläkin hiukan kesken mutta pikku hiljaa tulee valmista aivan varmasti.

Olo-Onnela%20009.jpg

Olo-Onnela%20001.jpg

Olo-Onnela%20003.jpg

Olo-Onnela%20005.jpg

Olo-Onnela%20008.jpg

Olo-Onnela%20006.jpg

Olo-Onnela%20010.jpg

Olo-Onnela%20013.jpg

Mutta nyt on pakko rientää arkiaskareisiin ja perjantai siivouksen pariin. Miten on, siivotaanko teillä perjantaisin?

Oikein ihanaa viikonlopun alkua & sydämellisesti tervetuloa Rauharentolaan!

17 kommenttia “Ovi on auki

  1. Terve, uusi bloginaapurini! 🙂 Julkaisin juuri ensimmäisen postaukseni CASAssa, jänskätti muakin! 🙂

  2. Onnea uusiin kuvioihin! Blogissasi minua on koukuttanut juurikin kykysi iloita pienistä asioista (esimerkiksi kevään silmupostaus oli aivan ihana!) ja kaikki käytetyn tuunaaminen. Toivottavasti jatkossa sama ihana ote säilyy, eikä blogisi muutu täyteen kaikenlaisia myynnin edistämiseen tähtääviä "yhteistöitä" 🙂

    1. Kiitos Matsku ♥ Rauharentola "sielu" on juurikin niistä elämän pienistä ja arkisista asioista iloitsemista ja lupaan pitää siitä kynsin ja hampain kiinni. Ihanaa, että sinäkin löysit tiesi tänne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *