Uusi logo ja uusi ilme

Rauharentolan uusi logo  tai oikeammin logoalkio syntyi Canva kuvankäsittelyohjelmalla. Ja loppusilauksessa sain apua blogikollegaltani Miialta, joka mm. ehdotti fonttivaihtoehtoa logoon ja yhdisti valitun fontin muutoin valmiiksi suunnittelemaani logopohjaan. Logossa yhdistyy Rauharentolan perusajatus yksinkertaisuudesta yhdistettynä ripaukseen luovaa hulluutta.

uusi logo rauharentola

Muutama sana Canvasta

Canva on ilmainen ja varsin yksinkertainen graafisen suunnittelun työkalu. Se sopii hyvin aloittelijalle, joka ei halua hintavia ja hankalia kuvankäsittelyohjelmia. Canvasta löydät useita valmiita kuvapohjia, aina logoista julisteisiin, joita voit  sitten helposti muokata  juuri omiin tarpeisiisi sopiviksi. Canva sisältää myös ilmaisia kuvia, lukuisia fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien kuten juuri logojen ja bannereiden suunnittelussa. Toki voit käyttää myös omia kuviasi suunnittelussa, kuten tuossa blogibannerissa itse käytin. Ja mikä Canvassa on parasta, sitä ei tarvitse ladata erikseen koneelle vaan voit käyttää Canvaa suoraan omassa selaimessasi.

Mikäli Canva on sinulle uusi tuttavuus kannattaa ehdottomasti kurkata tämä blogipostaus aiheesta Canva – paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma,  sen avulla saat otettua Canvan haltuusi helposti ja nopeasti.

uusi logo rauharentola

Uusi banneri on raikkaan kevyt, joka täydentyi sitten tuolla Miian ehdottamalla Scriptina Pro fontilla kirjoitetulla Rauharentola tekstillä. Scriptina Pro fonttia ei  Canvasta löytynyt mutta se on ladattavissa maksutta verkosta omalle koneellesi.

Olisikohan tämä uuden alku ja mitä mieltä sinä olet muutoksista?

 

Lue myös:

Blogin uusi pelkistetty ilme

Näin syntyy yhteistyöpostaus

2 kommenttia “Uusi logo ja uusi ilme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *