4 tyyliä 4 persoonallisuutta Jotex SS19

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 tyyliä 4 persoonallisuutta, mikä on  sinun valintasi tänä keväänä?  Sophistic spirit, Botanic bold, Modern chick vai Mix master?

 

4 tyyliä 4 persoonallisuutta

Mun valintani on Sophistic Spirit, joka on skandinaavisen tyylin pohjalta on kasvanut uusi, entistä hienostuneempi ja trendikkäämpi vaihtoehto. Tälle tyylille tyypillisiä piirteitä ja materiaaleja ovat vaaleat puulajit, yksivärisyys luonnolliset materiaalit  ja nahka.

Kollaasin tyylikkäässä STA- jakkarassa on kauniin muotoilun lisäksi pellava päällinen. CIRELLA-pussilakanasetissä on jakardikuosinen pilkkukuviota etupuolella ja taustapuolella sileää perkaalia, joka on valmistettu ohuista puuvillalangoista. Kokonaisuuden täydentää kauniin yksinkertainen mutta puhutteleva JOSEPH -maljakko, johon voi kauniisti asetella vaikkapa muutaman pampaheinän tai kauniin kippuraisen oksan.

4 tyyliä 4 persoonallisuutta
Silvia – kupit lumoaa muotoilullaan

4 tyyliä 4 persoonallisuutta – löydä omat suosikkisi

Oli tyylisi tai parsoonallisuutesi mikä tahansa, saat koodilla SS19NEWS -20% alen Jotexin normaalihintaisista tuotteista 20.1.2019 asti. Alennusta ei voi yhdistää ale/kampanja -tuotteisiin ja koodin voi käyttää vain kerran.

Tutustu valikoimaan osoitteessa

www.jotex.fi

Kollaasien kuvat: Jotex.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *