DIY puinen unisieppari

Puinen unisieppari kerää pahat unet. Alkujaan Pohjois-Amerikan Intiaanikansojen keskuudesta lähtöisin olevan unisiepparin tarkoitus on edistää hyvää unta ja hyviä ajatuksia. Perinteisessä unisiepparissa pahat unet tarttuvat verkkoon ja ensimmäiset auringon säteet tuohoavat ne. Hyvät unet tarttuvat siepparin keskellä olevaan reikään josta ne valuvat höyheniä pitkin nukkuvan ihmisen uniin. Tämän modernimman ja pelkistetymmän unisiepparin pohjana toimii puurengas ja höyhenet ovat niin ikään puuta. Niiden lisäksi valmistamiseen tarvitaan kalastajalankaa tai mitä tahansa muuta puuvillalankaa jokunen puuhelmi ja askartelumaalia.

diy puinen unisieppari

Tarvikkeet:

puurengas

kalastajalankaa

puuhelmiä

askartelumaalia

sivellin

sakset

diy puinen unisieppari

Halutessaan voi puurenkaan ympäri pyöritellä puuvillalankaa verkoksi vaikkapa tähän tyyliin. Tässä versiossa päädyin kuitenkin vieläkin pelkistetympään lopputulokseen. Kokoamisessa voi käyttää omaa mielikuvitustaan ja asetella puuhelmiä oman maun mukaan.

diy modern dreamcatcher

Kauniita unia.

Lue myös:

DIY kirjanmerkki

DIY moderni mobile

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *