Muista isää itsetehdyllä kirjanmerkillä

Muista isää itsetehdyllä lahjalla

Isänpäivä lähestyy, muista isää itsetehdyllä kirjanmerkillä. Kirjanmerkki syntyy ehkä yllättävästäkin materiaalista. Lue ihmeessä eteenpäin niin tiedät mistä. Koska tämän tekemiseen ei mene kauan, joten ehdit vielä hyvin tekemään yhden jos toisenkin. Kaveriksi vielä hyvä kirja eikä mikään oikeastaan voi mennä vikaan.

Nippusiteitä, mitä ihmettä

Kirjanmerkkiä varten tarvitaan sopivan mittainen ja värinen nippuside, lankaa/narua, ja helmiä.  Pujota lanka/naru nippusiteen rinkulan läpi ja pujoita niihin helmiä. Solmi narut yhteen ja leikkaa päät kauniisti. Nämä  käytännölliset ja yksinkertaiset kirjanmerkit syntyvät muutamassa minuutissa. Niiden tekemiseen ei tarvita mitään erityisiä taitoja eikä työkaluja. Ja mikä parasta nippusiteen voi hätä tapauksessa käyttää vielä alkuperäiseen tarkoitukseensa. Sillä kukaanhan ei koskaan tiedä milloin sellaista tavitaan.

Mikäli kaipaat vielä korttivinkkiä, kurkkaa kierrätysmateriaalista valmistettujen korttien ohje täältä.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *