Juhlatunnelmissa: Maitokahvimedian puutarhajuhlat

Puutarhajuhlat ja kesä; rennon letkeää tunnelmaa, live musiikkia, pöytä täynnä herkkuja, iloisia ihmisiä ja naurua. Maitokahvimedia juhlisti viikonloppuna 1-vuotissyntymäpäiviään puutarhajuhlien merkeissä ja minulla oli ilo olla mukana juhlinnassa, kiitos vielä kutsusta maitokahvinaiset. Nappasin mukaani juhlintaan ystävän, joka tapaani kaipasi pientä irtiottoa arjesta.

puutarhajuhlat

Maitokahvimedia on blogiyhteisö, joka koostuu tällä hetkellä kuudesta aktiivisesta perhebloggaajasta. Yhteisöön ja sen bloggaajiin pääset tutustumaan täällä.  Kuusi erilaista tarinaa arjesta, sen onnesta ja haasteista. Kurkatkaahan ihmeessä.

puutarhajuhlat

Järjestäisinkö puutarhajuhlat?

Onnistuneet puutarhajuhlat syntyy rennosta tyylikkyydestä, valoista ja koristeista. Live musiikki luo tunnelmaa ja saa juhlakansan rentoutumaan. Muuta ohjelmaa voi järjestää oman ja vieraiden mielenkiinnon mukaan.  Näissä juhlissa pelattiin mm. Bingoa. Kaikki ei toki toimintaa kaipaa vaan hyvä seura ja jutustelu riittää. Tarjottavaksi puutarhajuhliin sopii mm. salaattibuffet leipineen ja makea herkkubuffet karkkeineen ja pienine naposteltavineen, juomia unohtamatta.

Suurin onni on
tuntea olevansa olemassa.
-Benjamin Disraeli

Kiitos Maitokahvimedialle juhlista ja illan mallina toimineelle ystävälle hyvin suoritetusta tehtävästä.

 

Lue myös Aina on syytä juhlaan.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *