Summer Sale poimintoja sisustukseen

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Summer Sale on käynnissä sekä Jotexilla että Elloksella ja osa tuotteista myydään jopa -70% alella. Tuttuun tapaan kävin tarjonnan läpi sisustustuotteiden osalta ja kokosin teille muutaman vinkin ale shoppailuun.

Sisusta Summer Sale tuotteilla

Jotexin valikoimasta löytyvät BIARRITZ tuolit sopivat käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin. Tuolit ovat kevyttä ja helppohoitoista alumiinia, jonka ansiosta ne kestävät myös tuulta ja sadetta. Herkullisen limenvihreän lisäksi värivalikoimasta löytyy myös tuttuja ja turvallisia sävyjä: mustaa, valkoista ja harmaata.

summer sale

Sisätiloissa tuolit voisi hyvin yhdistää vaikkapa Elloksen alesta löytyvään pyörälliseen MORRIS hyllyyn.

summer sale

Jotexin alevalikoimasta löytyi nämä veikeät seinäkoukut. TORUP-koukuissa yhdistyy kauniisti muovi ja puu. Ne näyttävät varmasti hyvältä yksinäänkin mutta yhtä hyvin kokonaisena parvena.

Elloksen sisustusesineiden kategoriasta poimin taas monikäyttöiset KINE korit. Ne ovat käsinpunottuja koreja, joiden materiaalina on käytetty järvikaislaa ja muovia. Korit valmistetaan käsityönä senegalilaista Thiesin-kaupunkia ympäröivissä kylissä. Niiden valmistajat ovat paikallisia naisia.

Koko Jotexin alevalikoiman löydät täältä ja Elloksen alevalikoimaan pääset kurkkaamaan täällä.

Joko sinä olet tehnyt alelöytöjä?
Vai onko hankintalistallasi jotain sellaista, jonka toivoisit alesta löytäväsi?

Postauksen kuvat: Ellos & Jotex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *