Banana-coconut splash

3.jpg

 

Joko sinä olet törmännyt artikkeliin, jossa kerrotaan banaanin terveysvaikutuksista? Ainakin somessa tämä linkki on kietänyt varsin ahkerasti. Muutaman jutun jo tiesinkin mutta osa oli aivan uutta tietoa. Ja siitä kaikesta viisastuneena päätin heti lisätä banaanin jos toisenkin ruokavaliooni.

PMS, närästys, verenpaine, krapula ja moni muu saavat helpotusta keltaisesta kaveristamme. Ja mikä onkaan ihanampaa kuin aloittaa päivä banaani-kookos smoothiella. Ja tässä siihen maailman helpoin ohje.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

 

1.jpg

 

Banaanin lisäksi tässä siis kookosmaitoa. Olen muuten täysin hurahtanut kookokseen. Ostin viikonloppuna purkillisen kylmäpuristettua kookosöljyä ja ah se on niin ihana ihon kosteuttaja. Oletteko kokeilleet? Nyt aamutuimaan luin jutun kookosöljyn käyttämisestä ”suuvetenä”…hmm kaikkea sitä onkin. Ehkäpä uskaltaudun testaamaan. Tämän aamun aloitin kuitenkin vielä perinteisesti kahvilla ihan sisäisesti nautittuna.

Pirteää viikonalkua, taas mennään.

 

8 kommenttia “Banana-coconut splash

  1. Kookos on yksi mun ehdottomista lemppareista. Kiitos vinkistä, tätä täytyy ehdottomasti kokeilla.<br />
    Mukavaa maanantaita. 🙂

  2. Kookosöljy purskuttelusta olen minäkin kuullut, pari kertaa jopa kokeillutkin. En vaan jaksa pariakymmentä minuuttia suussta sitä pyöritellä. 😀 Kokeilepa lisätä aamukahvin joukkoon hieman kookosöljyä, moni tekee niin.

  3. Kookosöljyllä purskuttelen säännölisen epäsäännöllisesti, ja käytän sitä myös yövoiteena kasvoille. Huippukamaa! 🙂

    1. Yllytyshulluna heitin lusikallisen päiväkahvin sekaan ja hyvää oli. Ehkäpä mäkin uskaltaudun purskuttelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *