Juhlavaateinspiraatiota etsimässä

Hih, tulipas otsikosta muuten melkoinen sanahirviö.

Onko postilaatikkoosi tipahtanut kutsua kesähäihin? Meillä on tiedossa ainakin yhdet kesähäät, joten pääsen laittautumaan parhaimpiini edes kerran tänä kesänä. Juhlavaateinspiraatiota lähdin etsimään pitkästä aikaa yhden kestosuosikkimerkkini Espritin valikoimista heidän omasta verkkokaupastaan. Ja samalla kokosin muutaman erilaisen kokonaisuuden teidänkin nähtäväksi. Espritin vaatteet ovat aina olleet ajattoman tyylikkäitä, juuri sopivan yksinkertaisia ja usein malleiltaan ja leikkauksiltaan mun vartalolle juurikin sopivia.

 

PicMonkey%20Collage%203.jpg

mekko | laukku | kengät

 

Ajaton musta on jo nykyisin melkoisen hyväksytty väri häissäkin. Mustaa kokonaisuutta on hyvä kuitenkin taittaa esimerkiksi asusteilla hieman pehmeämmäksi. Hentoinen pinkki sopii hyvin mustan rinnalle.

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

mekko | laukku | kengät

 

Luonnonläheiseisillä väreillä et kiinnitä liikaa huomiota. Mutta ne ovat silti kauniin juhlavia.

 

PicMonkey%20Collage.jpg

for her

mekko | laukku | kengät

for him

puku | solmio | paita | kengät

 

Tummansininen on ollut jo pienen iäisyyden yksi mun lemppariväreistäni. Aina yhtä tyylikäs ja hillitty. Lisäksi tummansinisen ympärille on helppo rakentaa siipan vaatteiden kanssa mätsäävä kokonaisuus.

 

Mikä tyyli puree suhun eniten ja mikä kollaasien mekoista on sun suosikkisi?

 

Ihanaa muuten, että helteet on täällä. Ja vielä ihanampaa on nauttia niistä kotona.

6 kommenttia “Juhlavaateinspiraatiota etsimässä

 1. Itsekin tykkään Espritin vaatteista, tosin enemmän olen ostanut sieltä elementtejä arkeen kuin juhlaan. Tuo keskimmäinen kaksivärinen mekko on todella kaunis ♥. Harmi, ettei tälle kesälle ole tiedossa mitään sen ihmeempiä juhlia, muuten voisin pitää tuota kotelomekkoa helposti yhtenä vaihtoehtona :).

  1. Enemmän mullakin taitaa olla niitä kotiarkeen sopivampia Esprittejä mutta myös muutama mekko casual juhliin. Mustakin tuo keskimmäinen on aikas ihana.

 2. Hei,mun lempparini on tuo ensimmäinen.<br />
  Itse pukeuduin juuri ristiäisiin mustaan kotelomekkoon,roosaan neuletakkiin ja samanvärisiin kenkiin.<br />
  Yhdistelmä oli mielestäni kaunis ja hempeä vaikka olikin tuo musta kotelomekko.<br />
  Ihania ja iloisia kesähäitä sinulle.<br />
  <br />
  ps.löysin blogisi facebookin yhden ryhmän kautta ..

  1. Kiva, että löysit tiesi Rauharentolaan. Tervetuloa &hearts;. Musta on aina tyylikäs ja varma valinta. Asusteilla siitäkin saa hempeän. Siksi mä suosinkin paljon mustaa ja yksinkertaista.

 3. Espritin mekoista tykkään itsekin! Viime kesäisiin häihin ostin sen sjiaan Espritin mekon ja pidän siitä tosi paljon! Meillä ei tänä kesänä ole yksiäkään kesäjuhlia; ei häitä tai valmistujaisia. Syksyllä on sitten omat valmistujaiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *