Joulu pehmeissä lakanoissa

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Miten kutkuttava ajatus olisikaan viettää joulu pehmeissä lakanoissa, vällyn alla kuumaa glögiä nautiskellen. Keräsin tähän postaukseen viime hetken vinkkejä ihanan pehmeistä tämän joulun must have vuodevaateherkuista.

Rakastatko pehmeää ja lämmittävää flanellia? Jos vastasit kyllä Jotex Ellen pussilakanasetti on valintasi. Tämä pussilakanasetti on 100% ekologista puuvillaa ja sen lisäksi se on vastuullisesti tuotettu koko toimitusketjun läpi. Pussilakanasettiä on saatavana sekä puna- että harmaaruudillisena sekä ihanan yksivärisenä vaaleanharmaana. Valittavanasi on single, double ja junior koko eikä hinta paljon kukkaroa rasita. Edullisen hinnan lisäksi Jotex antaa tällä viikolla tilattaville joulutuotteilleen -40% alen.

Jos taas kaipaat ylellisempää tyyliä on valintasi ehdottomasti Ellos Homen Candice pussilakanasetti. Tämä pussilakanasetti on ranskalaista pestyä pellavaa. Pellava on materiaalina kestävää ja se pysyykin kauniina vuosia. Pesty pellava on pehmeää iholla. Se myös imee kosteutta itseensä ja siirtää lämpöä iholta olo pysyy viileänä nukkuessa.

Myös Elloksella on meneillään joulushoppailuale, ja kassalla kilahtaa -20% ale vuodetekstiileistä. Ellos lupaa toimittaa kaikki viimeistään 20.12 tehdyt tilaukset vielä ennen joulua.

Perheen pienemmille tuhisijoille valintani on Jotexin ekologinen MIO-pussilakanasetti. Tämä setti on 100% ekologista, GOTS-sertifioitua puuvillaa, mikä tarkoittaa, että kaikki aina puuvillan viljelystä poimintaan ja itse tuotteen valmistukseen on tarkoin valvottua. Mielenkiintoinen printti tummanharmaalla ja vaaleanpunaisella pohjalla tuo lastenhuoneeseen mielikuvitusmaailman tuntua. Osta molemmat setit ja yhdistele.

Mukavaa lumista keskiviikkoa. Olkaahan varovaisia liikenteessä.

 

Postauksen kuvat: ellos.fi & jotex.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *