Räväkästi retro

Nyt sisustus saa olla räväkästi retro. Boho- ja retrotyyliä yhdistellään reilusti myös pelkistettyyn sisustustyyliin. Ei ehkä niin räväkästi mutta ripauksella ruskeaa ja ”retrokasveja” meidänkin olohuone sai rennon retroruiskutuksen. Olipas siinä muuten r-alkuisia sanoja kerrakseen.

Pirteä peikonlehti

Kaunis peikonlehti löytyi viime viikonloppuna myyjäisistä 5 eur:n hintaan. Suomi 100 teemaisen koristelun alta paljastui ihan kelpo yksilö, joka vaatii nyt ainoastaan sopivan ruukun ja tarpeeksi jämäkän tukikepin.

Kierrätyskeskuksen kautta kotiin

Olohuoneen verhona toimii muuten tällä hetkellä tuo ruutureikäinen verho, joka löytyi aiemmin Kierrätyskeskuksesta. Se päästää aurinkoisena päivänä valoa kauniisti lävitseen luoden seinään mielenkiintoisen ristikkovarjon. Hintaa sillä taisi olla muutaman euron verran.

Ripauksella ruskeaa saat sinäkin kotiisi rennon retrofiiliksen yleisilmeen olematta kuitenkaan liian tunkkainen. Ja näitä ruskeita retroihanuuksia on kirpputorit ja kierrätyskeskukset pullollaan. Lähde rohkeasti etsimään. Kukkaronkaan ei tarvitse olla kovinkaan paksu, jo muutamalla eurolla löytyy varmasti kaikkea ihanaa. Mun löydöistäni voit lukea lisää mm. täältä ja täältä.

Retro rocks or not?

Psst. Olin ihan unohtaa, että Rauharentolalla on tänään takanaan 5 pitkää blogivuotta. Enpä olisi aloittaessani uskonut, että päästään näin pitkälle. Kiitos kaikille, jotka ovat kanssani tätä matkaa kulkeneet <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *