Follow me

Sateiset perjantai terkut täältä bittiavaruuden toiselta laidalta. Viime päivinä musta on alkanut tuntumaan siltä, että kaikki vanhat lukijani eivät ole löytäneet tietään tänne Casan puolelle. Siksi kävinkin lisäämässä Bloggeriin ohjeen, jolla blogin seuraaminen sitäkin kautta onnistuu ja postaukseni päivittyvät lukulistan feediin. Ja tässä myös sama ohje tänne.

1. Mene omaan lukuluetteloosi, jossa näet oikeassa reunassa  pienen säätöpainikkeen. 2. Sitä klikkaamalla pääset lukulistan hallinnointiin. 3. Sieltä löydät oranssin painikkeen ”Lisää”. 4. Lisää painiketta klikkaamalla avautuu kenttä, johon voit syöttää muidenkin, kuin blogger blogien osoitteen. Lisää siihen siis https://rauharentola.casablogit.fi ja lopuksi vielä klikkaa seuraa painiketta. Ja näin olet mukana blogin uusimmissa käänteissä.

Tämän lisäksi Rauharentolaa voi seurata Blogilistan, Bloglovinin ja Facebookin kautta. Niihin pääsee helpoiten klikkaamalla ko. kuvaa sivupalkista.

Ja ihanaa olisi mikäli kaikki te vanhat ja miksei uudetkin lukijat kirjoittaisitte kommentteihin vaikka vaan hep, jotta tiedän että te olette edelleen siellä. Sillä täällä Casassahan ei ole sitä Bloggerin puolelta tuttua ja turvallista liity lukijaksi toimintoa.

 

Untitled.jpg

 

Sateisia perjantai terkkuja täältä viikonloppu siivouksen keskeltä.

7 kommenttia “Follow me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *