Olo-Onnelan terassilla; sääkukka ilman kukkia

Olo-Onnelan terasiile muutti pieneen sinkkiämäriin istutettu sääkukka. Seurakseen se sai muutamia valkoisia koristekiviä. Pienikin voi olla kaunista. Eikös?

Mitä muuten luulette kukkiiko se vielä uudestaan? Se siis kotiutui meille jo aikaisin keväällä tuliaisena OmaPiha messuilta. Silloin se oli täydessä kukassaan mutta nyt siis täysin kukaton. Ei sillä, että kukkia kaipailisin. Kaunis se on noinkin, hiukan kuin pieni puksipuu.

 

6.jpg

 

5.jpg

 

4.jpg

 

1.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

Mutta hei, me suunnataan kohta neuvolalääkäriin yhden kohta 1,5 veen ja kahden kohta 4 veen kanssa. Jätän teidät hetkeksi nauttimaan puutarhan hiljaisuudesta. Rauhallista päivää <3.

3 kommenttia “Olo-Onnelan terassilla; sääkukka ilman kukkia

    1. Kiitos J &hearts;. Ristikkoaidan läpi puskee pensasaita, joka saattaa näyttää hiukan köynökseltä. Toki sieltä saattaa tarkkasilmäinen erottaa villiviinin raadonkin mutta sitä tuskin tarkoitit 😉

    2. Näytti ihan köynnökseltä! meille istutin humalaa ja köynnöshortensiaa, eivät ole vielä ainakaan kovin tuuheita. Tuo teidän näytti niin tuuhealta että sellaista olisin kaivannut meidänkin pihalle mutta ei se ollutkaan köynnöstä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *