Grillaa ja chillaa sisältää grillivinkin

Oli sää mikä tahansa niin meillä grillataan Juhannuksena. Grillaaminen on muuten yksi niistä kesän jutuista, jota ilman en ehkä osaisi ollakaan. Kasviksia, herkkusieniä, halloumia, makkaraa ja kalaa, kanaa ja lihaa you name it. Ainakin vähintään kerran kesässä kunnon naudan sisäfilepihvit on ihan must juttu.

Meillä grillataan melko perinteisellä, joka pihan kaasugrillillä mutta paljon muitakin vaihtoehtoja löytyy. Itse asiassa niitä on nykyään aivan tuhottomasti. Ja haluaisin esitellä teille muutaman hiukan erillaisen vaihtoehdon yhteistyökumppanini Tipicon valikoimista.

Radius Design Fireplate 3 -tulisija on aivan omiaan näihin suomen niin viileisiin kesäpäiviin, leirinuotion tuntua modernin tyylikkäästi. Aika tyylikäs vai mitä?

 

Screen_Shot_2013-10-11_at_8.15.31.jpg

 

Toinen hiukan erillainen ratkaisu on tämä Radius Design Blitzgrill-kaasugrilli. Se sopii varsinkin niille, joille ison grillin säilytys tuottaa ongelmia. Lisäksi tämä kaveri on varsin nopea, se lämpenee alle viidessä minuutissa. Oiva hankinta kaltaisilleni hätähousuille.

 

520alle.jpg

 

Muistattehan, että koodilla rauharentola saat -10% alennuksen lisäksi ilmaiset toimituskulut tilatessasi Tipicon verkkokaupasta. Kannattaa ehdottomasti käyttää tarjous oli sitten hankinnan kohteena grilli tai mikä tahansa muu tuote.

 

Mä lähden nyt suunnittelemaan viikonlopun menua, mikä olisi sun viime hetken vinkki Juhannuksen ruokapolitiikkaan?

 

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Tipicon kanssa)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *