DIY PUUTARHAPENKKI

Perjantai moikat ihanaiset. Muistatteko, kun haaveilin puutarhapenkistä etuterassillemme? Noh, sellaisen mieleisen löytyminen olikin jo astetta hankalampi juttu joten eipä auttanut muu kuin sunnitella ja tehdä sellainen itse.

 

Puutarhapenkki%20004.jpg

 

Puutarhapenkki%20001.jpg

 

Puutarhapenkki%20002.jpg

 

Puutarhapenkki%20003.jpg

 

Rakentamisessa toimin lähinnä suunnittelu ja työnjohdollisissa tehtävissä mutta maalausurakka jääkin sitten kokonaan minun hoidettavakseni. Penkki saa nyt  kuitenkin hetken kuivua tälläisenä ruskeansävyisenä ja sitten käsittelen sen kelonharmaalla Tikkurilan Valtti kaluste- ja terassiöljyllä.

 

puutarhapenkki%202%20013.jpg

 

Eipä menty tässäkään ihan alkupeäisen suunnitelman mukaan mutta penkki siitä tuli kuitenkin.

 

puutarhapenkki%202%20014.jpg

 

Ja, kun penkki kerran tuli tehtyä osallistun tällä kirjoituksella ja pihaniksillä mukaan nettirautakauppa Taloon.com:in  Pihaniksit-blogikilpailuun. Jos pidit pihaniksistäni ja haluat äänestää minua, käy äänestämässä kirjoitustani täällä. (postauksen rekisteröitymiseen saattaa mennä hetki mutta kurkkaa hetken kuluttua uudelleen jos postaus ei vielä näy listassa) Osallistut samalla Taloon.com:in 500 €:n arvoisen lahjakortin arvontaan. Äänestää voit vaikka joka päivä. Äänestysaika päättyy 30.8.14.

 

Puutarhapenkkitoteutuksen lisäksi olen haaveillut raudoitusverkosta tehdystä yrttiseinästä, sekä ihanasta polyrottinkisesta sohvasta  jossa  voisin nauttia vaikka lasillisen loppukesän pimenevässä illassa.

 

synttrit_ja_messut_024.jpg

 

Ihanaa viikonloppua <3.
 
 
puutarhapenkki%202%20018.jpg

4 kommenttia “DIY PUUTARHAPENKKI

  1. Ihana yrttiseinä. Nyt se varmaan tähän aikaan kesästä jo ihan pursuilee kasvustosta. =) Penkkikin on tyylikäs. Meillekin tarvittaisi muutamat penkit…

    1. Yrttiseinä on vasta haaveen tasolla. Kuva on napsaistu tämän kevään OmaPiha messuilta. Mutta ehkä jo ensi kesänä meillä on oma yrttiseinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *