Sneak and peek Loru AW2014

Lauantai löpinöitä lastenvaatteista. Lastenvaate postauksia ei olekaan tullut uunista ulos vähään aikaan ja mulla on oikeastaan ollut ikävä niitä. Onko teillä? Ei vaan ole yksinkertaisesti ollut mitään mielenkiintoista kirjoitettavaa sillä saralla mutta nyt on.

Stereothan poseeraavat Lorun syys- ja talvimalliston kuvissa ja me saimme esimakua tulevasta jo huhtikuussa. Mutta teitä varten mulla on muutama sneak and peek kuva siitä mitä tuleman pitää ja loput näette sitten, kun mallisto julkistetaan elokuun alussa. Ihania, omaleimaisia ja ennenkaikkea kotimaisia ekodesign vaatteita lapsille niin tytöille kuin pojillekin. Joko tämä merkki on muuten sulle tuttu?

Mitä mulle tästä mallistosta sitten tulee mieleen tai millä sitä teille kuvailisin. Hmmm, kaunis syksyinen metsä sen marjat ja mönkijät. Rohkeita värejä ja rustiikkia. The Loru -juttuja mutta myös jotain uutta. Jotain jota kannattaa odottaa, ehdottomasti.

 

palmusunnuntai%20004.jpg

 

palmusunnuntai%20005.jpg

 

palmusunnuntai%20005%20%E2%80%93%20Kopio

 

No miltä vaikuttaa?

Mä en meinaa pysyä pöksyissäni niin innolla odotan niitä juttuja joita en ole vielä tästä mallistosta nähnyt.

(Postaus toteutettu yhteistyössä Lorun kanssa.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *