Paluu hiusmenneisyyteen

Tiistain ohjelmaan kuului Ikean reissun lisäksi extempore kampaaja ja tyylikin vaihtui lennossa ihan kokonaan. Hyvästit ponnarikampaukselle ja pitkille hiuksille ja tervetuloa vuosien takaa tuttu hevosenkengän mallinen leikkaus. Vaivaton laittaa mutta halutessa taipuu moneksi. Ja mikä kivointa se saa ohuenkin tukan näyttämään runsaalta.

 

4.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

5.jpg

 

Värjäysehdotuksestani huolimatta kampaajani halusi pysyä omassa luonnollisessa värissäni, joten sillä mennään ainakin toistaiseksi. Mikä parasta, hetken kadoksissa olleet luonnonkiharatkin palasivat takaisin, kun pituutta poistettiin reilusti.

 

1.jpg

 

Scrunch and go, mä tykkään.

4 kommenttia “Paluu hiusmenneisyyteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *