Silkinpehmeät sääret

Mulla on oikeastaan vain muutama kauneusrutiini ja yksi niistä on karvojenpoisto. Vaikka talvipakkasilla olo onkin joskus kuin itä-saksalaisella kuulantyöntäjältä niin kuuluu se silti rutiineihini ympäri vuoden. Mutta erityisesti näin keväisin kun kesä tekee tuloaan tekee mieli pitää sääret erityisen sileinä ja siisteinä. Ongelma on kuitenkin ollut se, että atooppikkona ja psoriaatikkona jalatkin reagoi varsin voimakkaasti erilaisiin karvanpoistoaineisiin ja vaahtoihin. Ja lopputulos on useasti alkutilannetta kamalampi. Karvat on pois mutta tilalle on tullut punoittava ja kutiava iho. 

 

DSC_0716%20%282%29.jpg

 

Perinteisen tyylin ystävänä höylän kaveriksi on kuitenkin löytynyt yksi ihan luottotuote, nimittäin Avon Skin So Soft karvanajogeeli. Soft & Smooth Silky Stay -kosteuttava karvanajogeeli sisältää valkohilpan siemenöljyä. Kosteuttava geeli soveltuu kaikille ihotyypeille. Se helpottaa höylällä ajelua ilman ärsytyksiä. Sen lisäksi se suojaa ihoa karvanajon aikana rauhoittaen sitä. Lopputulos on  samettisen sileä sekä uskomattoman pehmeä iho.

 

DSC_0721%20%282%29.jpg

 

DSC_0713%20%282%29.jpg

 

Tuotteessa on miedohko tuoksu ja kirkas sininen geeli on helppo levittää iholle. Niille, joille valkohilppa ei ole entuudestaan tuttu kerrottakoon, että valkohilpan siemenöljyä käytetään ihonhoitotuotteissa samaan tapaan kuin jojobaöljyä. Sen sisältämistä rasvahapoista noin 95 % on pitkäketjuisia (C20–22) rasvahappoja. Öljy on E-vitamiinipitoista, hoitavaa, kosteuttavaa ja imeytyy ihoon hyvin.

 

DSC_0699%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Hinta-laatusuhteeltaan aivan loistava tuote. Voimassaolevassa kampanjassa tämän 150 ml tuubin hinta on 3,95.
Suosittelen lämpimästi testaamaan.

Ja jos olet jo testannut tätä kuulisin mielelläni kokemuksiasi.

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *