Messutärpit Lapsimessuille.

Huh heijakkaa mikä päivä takana. Lapsimessut starttasivat tänään ja me oltiin nti. F:n kanssa kohteessa aika lailla kymmenen aikaan. Vaikka ihmisiä olikin runsaasti ei suuren suuresta ruuhkasta voi kuitenkaan puhua. Ihanan väljää ja mukavaa messutunnelmaa. Listasin teille heti tähän kärkeen mielenkiintoisimmat osastot ja vinkit viikonlopun messuilua varten, sillä oletettavasti meno kiihtyy viikonloppuna ja omat koordinaatit kannattaa varmasti miettiä jo etukäteen.

Silverjungle 6d150

Silverjungle messuosastolta löytyy tuttuja Silverjungle tähtiä, sydämiä hyvin messuhinnoin tietenkin. Lisäksi jättäessäsi yhteystietosi osastolle voit voittaa 100 eur:n arvoisen lahjakortin Silverjungle verkkokauppaan. Tiesithän muuten, että kaikki Silverjungle tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja? Ja, että niiden suunnittelussa käytetään erityistä huomiota  toimivuuteen ja käytännöllisyyteen?

DSC_0177.jpg

DSC_0175.jpg

DSC_0172.jpg

DSC_0173.jpg

DSC_0178.jpg

DSC_0174.jpg

MaxPlay 6h165

MaxPlayn messuosastolla löytyi hyviä messutarjouksia ja ainakin meillä suuren suosion saavuttaneet KG Designin silkoniset  pöytätabletit näyttivät olevan messutarjouksessa. Silikonisista pöytätableteista on tulossa muuten lisää juttua piakkoin. Mikäli aihe kiinnostaa, tämä on se kanava jolla kannattaa ehdottomasti pysyä.

DSC_0193.jpg

DSC_0194.jpg

DSC_0195.jpg

Mailandia 6k128

Karkki-Martti ja Tyyne-Pipari on vaan vieneet mun sydämeni. Hurmaavia eikö totta? Lapsenmielisyys, värit ja positiivinen asenne ovat Mailandian kantavat voimat. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tuotteisiin, jos yritys ei ole entuudestaan tuttu.

DSC_0197.jpg

DSC_0196.jpg

Inkuto 6s178

Made in Finland with an African touch. Miksi kukaan ei kertonut mulle aikaisemmin, että näitä tuotteita on edes olemassa? Suomessa tehtyjä, afrikkailaisista raaka-aineista. Reilunkaupan periaatteella ja luonnonmukaisesti. Ehdottomasti tutustumisen arvoisia.Valikoimaan kuuluu mm. shea huulivoidetta, karitevoita ja mustaasaippuaa.

Made in Finland with an African touch. Why did not anyone tell me earlier that these products are not even there? Made in Finland, from african raw materials. Fair traded and organic. Definately worth a visit. Selection includes shea lip balm, shea butter and black soap and lots of  other things.

DSC_0209%20%282%29.jpg

DSC_0208.jpg

DSC_0211.jpg

Werannas 6e141

Muistatteko, kun jo Habitaressa rakastuin Kenana Knitters pehmoihin? No Kenana Knitterssit ovat nyt myös lapsimessuilla.

Kenana Knittersien tarina menee lyhykäisyydessän näin. Ryhmä kenialaisia naisia kerää villaa Kenanan ja lähialueen farmeilta ja käsittelevät villan luonnonmukaisella hyönteiskarkotteella, jonka jälkeen se kehrätään vanhoille polkupyörän renkaille. Tämän työn jälkeen villasta ja ugandalaisesta luomupuuvillasta neulotaan näitä niin suloisia ja ympäri maailmaa arvostettuja Kenana Knitters pehmoja.

Katsokaa nyt itse, näihin ei voi olla rakastumatta. Ja tuttuun tapaan messujen ajan  osa näistä ihanuksista saadusta tuotosta ohjataan hyväntekeväisyyteen joko täällä kotimaassa tai sitten ulkomailla. Molemmat kohteista tärkeitä ja omalla tavallaan erittäin merkityksellisiä koko yhteisölle ja yhteiskunnalle.

DSC_0202.jpg

DSC_0201.jpg

DSC_0203.jpg

Viljamin puoti 6h167

Viljamin puodin suloiset printit ovat kyllä ehdottomasti hypistelemisen arvoisia. Lisäksi messuosastolla jaetaan söpöjä panda ilmapalloja.

DSC_0191.jpg

DSC_0192.jpg

Meinaatko sä messutella viikonloppuna? Mitkä osastot sua kiinnostaa eniten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *