Aris 315.

Mä en ole tyyliltäni mitenkään erityisen retro mutta tykkään maustaa sisustustamme pienillä modernisti vintageilla esineillä ja huonekaluilla. Sellaisilla, jotka tuovat särmää muutoin melko pelkistettyyn tyyliin. Sellaisilla kuten tämä viimeisin tori.fi löytöni, keltainen Aris 315 pallovalaisin. Se sopii täydellisesti minimiehen huoneen uuteen värimaailmaan. Se on kuin pieni aurinko pienen ja aurinkoisen minimiehen huoneessa.

 

DSC_0220%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0235%20rauharentola.jpg

 

DSC_0237%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0212%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Oletko sä tehnyt löytöjä tori.fi:stä?

Aurinkoista lauantai päivää <3.

4 kommenttia “Aris 315.

    1. Moikka Jenni. Liikennematto on hm homen valikoimasta. Mä ostin omani viime vuoden puolella mutta jokin aika siiten niitä oli taas saatavilla. Nopeasti, kun katsoin niin niitä ei nyt näyttänyt olevan ainakaan verkkokaupassa. Mutta kannattaa seurailla tilannetta tai vaikka kysyä myymälästä. Mä olen ainakin vinkannut blogin Facebook sivulla, kun olen niitä huomannut verkkokaupassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *