Moln by KG design.

Messutuliaisena meille kotiutui kolmas pilvi ruokailualusta. Nämä KG designin ihastuttavat silikoniset ruokailualustat ovat olleet aivan superhyviä ja nyt minimies sai myös oman sellaisen. Ehdottomasti parasta tässä alustassa on se, että tämän voi pestä astianpesukoneessa muiden tiskien mukana. Kyllä vaan luit ihan oikein, sen voi  sujauttaa astianpesukoneeseen likaisien astioiden joukkoon ja ”hurauttaa” puhtaaksi silloin, kun tuntuu että pelkkä pyyhkiminen ei enää riitä. Ja tietenkin tuo pilvikuosi on aika ihana ei siitä mihinkään pääse.

DSC_0253%20rauharentola.jpg

DSC_0256%20rauharentola.jpg

DSC_0258%20rauharentola.jpg

Kuuluukohan KG designin valikoimaan myös silikonisia kylpyhuoneen liukuestemattoja? Mä nimittäin ottaisin meille kiljuen muutamat pilvimatot jos sellaisia olisi olemassa.

Teitkö sä hyviä messulöytöjä?

(Yhteistyössä MaxPlay)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *