Ulricehamn.

Ei Harry Bertoian side chair tuoli vaan Jotexin Ulricehamn, vaikka kieltämättä ne kovasti toisiaan muistuttavatkin. Tuolien samankaltaisuuden näkee selkeästi mutta pienten eroavaisuuksien (kuten selkänojan leveys ja korkeus) vuoksi suorasta kopiosta ei kuitenkaan voida puhua vai voidaanko?

 

DSC_0175%20rauharentola.jpg

 

Oli miten oli meidän eteiseen tarvittiin uutta tuolia ja tämä tuntui siihen sopivalta ei siksi, että se muistutti jotakin muuta vaan siksi, että sen hinta tuntui meidän budjettiin sopivalta, sen muotokieli oli kauniin yksinkertainen. Ja mikä tärkeintä sitä ei tarvitse varjella elämiseltä ja kolhuilta. Se oli passeli meille ja meidän tarpeisiin. Tiedän, että teitä kiinnostaa tietenkin tuolin hinta. Ovh tuolille taisi olla 79 eur mutta voimassaolevan ale kampanjan jälkeen hintaa jäi postikulujen kanssa 44,70 eur:a.

 

DSC_0168%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0184%20rauharentola.jpg

 

DSC_0178%20rauharentola.jpg

 

Kevyen ja ilmavan näköinen tuoli, joka ei todellisuudessa kuitenkaan ole kovin kevyt vaan pysyy jykevästi paikallaan. Mä tykkään kovasti. Itseasiassa mietin jo hetken toisen hankkimista oven toiselle puolen kylppäriin. Annan sen ajatuksen kuitenkin vielä muhia.

 

Aurinkoista perjantaita.

NOTE! Me suunnataan tänään nti F:n kanssa kohti Messukeskusta ja Lapsimessuja. Ekan päivän messufiiliksiä voit tulla kurkkimaan täältä myöhemmin tänään.

 

 

2 kommenttia “Ulricehamn.

  1. No siinähän se nyt on! Näyttää hyvältä ja kiva kuulla että se on jämäkkä! Minulla odottaa vielä oma postissa! Mikä tuo teidän matto on, joka näkyy kuvissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *