Autumn moods by Ellos

Mistä tietää, että syksyä kohden mennään taas? No postilaatikkoon kolahtelee luetteloita kilokaupalla tai ainakin meidän laatikkoon. Luettelovuoren ensimmäinen pala houkutteli kurkistamaan syksyn Ellos uutuuksiin. Niiden innoittamana kävin sitten tekemässä muutaman kollaasin omista suosikeistani teidänkin katseltaviksi.

 

Collage.jpg

 

Äidin omaan lukunurkkaan sopiva nojatuoli sen rinnalle lehtikori ja nyt kovasti kolahtava industrial tyylinen jalkalamppu. Mitäs te pidätte tästä yhdistelmästä?

 

Collage%202.jpg

 

Mä ehdin jo hetkeksi kyllästyä tekstitauluihin mutta nuo taulut ovat kyllä kivat. Näille tauluille löytyisi paikka meiltäkin. Enteileekö tämä tekstien paluuta, aika näyttää.

 

Joko kuvasto kolahti sinun laatikkoosi?  Löytyikö must have juttuja syksyiseen sisustukseen?

 

Mukavaa tiistai iltaa. Mä lähden jatkamaan projektiani pimp my tuulikaappi.

(kaikki kuvat: Ellos)

 

6 kommenttia “Autumn moods by Ellos

  1. Kiva tuo eka kollaasi. En vielä tarkkaan ole ehtinyt selata, mutta kovasti näytti siltä että ostoskoriin kilahtaa kohta jotakin..! 😀

  2. Ei ole tullut meille vielä enkä tiedä tuleeko sillä en ole moneen vuoteen ostanut Elloksesta mitään- Mutta toi jalkalamppu on ihana mahtava. Me want!

  3. Aivan ihana toi lehtikori!! Pakko olis saada joku tuon tyylinen. Sitten kun lehdet pysyy lattiatasolla ehjinä eikä taaperon repiminä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *