Keskiviikosta huolimatta lauantaisauna

Miltäpä tuntuisi kylpeä ihan omassa home spassa, saunoa vaikkapa lempiohjelmaasi katsellen tai jännittämällä tärkeän pelin viime minuutteja? Mä aloin leikittelemään sillä ajatuksella tutustuttuani tähän varsin ylelliseen ja niin tunnelmalliseen saunaosastoon aikaisemmin tällä viikolla. Varsin nerokkaita kierrätysratkaisuja, avointa tilaa ja sitä käsin aistittavaa tunnelmaa. No mitä minä tässä höpisen, katsokaa itse.

 

3.jpg

 

4.jpg

 

Nerokkailla ratkaisuilla tilaa ei tarvitse ylettömän paljon. Tämä saunaosasto on toteuttu keksivertokokoisen rivitaloasunnon alakertaan.

 

2.jpg

 

5.jpg

 

1.jpg

 

Alkoiko saunotuttamaan?

8 kommenttia “Keskiviikosta huolimatta lauantaisauna

 1. Tosi kivannäköinen saunaosasto!<br />
  Mistähän nuo &quot;lauteet&quot; on hommattu, vai onko ne ihan itse suuniteltu? Tuollaiset vois olla kivat meidän mökille, kun ikkunasta näkyy sitten järvi 🙂

  1. Klikkailehan Mia tekstin linkkiä niin sieltä löydät varmasti vastauksen kysymykseesi. Järvi saunanäkymänä kuulostaa myös varsin houkuttelevalta.

 2. On kiva nähdä tutusta kodista kuvia toisen ottamana! Aivan upea spa-osasto, tuolla viettää aikaa mielellään. 🙂

  1. Aivan ihana on, meille myös :). Kuvista näkyy hiukan myös kuvaajan persoona kai? Mä vielä opettelen joten kuvatkin ovat sen mukaisia. Olen itse miettinyt, että pyytäisin jonkun kuvaamaan meidän kodin. Haluaisin niin nähdä miltä se näyttää toisten silmin.

 3. Ylellinen Spa-osasto todellakin!<br />
  Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että vaikka olen Suvisvillan sivuilla nähnyt kuvia kyseisestä tilasta ties kuinka monta kertaa, vasta nyt pystyn hahmottamaan tilan. Todellakin – kuvat ovat aina ottajansa näköisiä ja nyt oli otokset todella onnistuneita!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *