Stuvaa tuulikaappiin

Sateinen päivä houkutti tekemään muutamia sisustussiirtoja. Minimiehen huoneessa majaillut Stuva säilytyspenkki löysi uuden paikan tuulikaapistamme. Meidän oli  ensin tarkoitus ainoastaan ”vähän” järjestellä tuulikaappia  mutta loppujen lopuksi päädyimme vielä hankkimaan Trones uudet säilytyslaatikot seinälle. Varastetut ideat ovat aina parhaimpia, niin myös tämä. Tunnustan, olin tyylivarkaissa.  Ja taas on yksi säilytysongelma vähemmän.

 

stuva%20014.jpg

 

stuva%20008.jpg

 

Stuva kätkee nyt sisälleen kasan saappaita pehmolelujen sijaan. Ilmanvaihdonkin luulisi toimivan ”avauskahvojen” kautta. Laatikon pohjalle laitoin Jyskin halpis lipsunläpsyn kynnysmaton. Pysyypähän pohjakin siten puhtaana. Tronesien sisälle muuttaa kasa lapasia, pipoja ja huiveja kunhan ilmat viilenevät.

 

stuva%20018.jpg

 

Hankintalistalla on ollut jo tovin uusi matto tuulikaappiin. Mutta sitä mieleistä ja käytännöllistä vaihtoehtoa ei ole vaan löytynyt. Vanhalla mennään siihen asti kunnes uusi löytyy.

 

Toiveikasta torstaita teille <3.

Nyt töttöröö & moro.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *