Something blue

Rakas ystäväni vihitään Helsingin Vanhassa kirkossa ensi viikonloppuna. Ja pienoisen mekko______n <—— (se sana down under mihin ei koskaan toivoisi joutuvansa) jälkeen olen päätymässä tähän siniseen mekkoon. Mutta koska mikään ei ole vielä varmaa niin näette toistaiseksi vain tälläisiä sneak and peek tyylisiä kuvia. Koko totuus selvinnee sitten myöhemmin.

 

blue%20dress%20003.jpg

 

Ostin tämän mekon juuri tätä juhlaa varten mutta, kun h-hetki koittaa saatan aivan viime metreillä vaihtaa tämän mekon johonkin aivan toiseen. Juuri sellainen mä olen. Se mikä näytti eilen oikealta valinnalta ei välttämättä ole se paras enää huomenna. Miten sen oikean löytyminen on aina yhtä vaikeaa? Onko tuttua?

 

blue%20dress%20007.jpg

 

blue%20dress%20004.jpg

 

Mekkostressistä huolimatta ihanaa maanantai aamua.

Nautitaan elämän pienistä iloista, kuten pitkään nukkuvista lapsista <3.

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Something blue

  1. On tuttua. Olenkin todennut että jos näitä isompia juhlahetkiä , mihin todella pukeudutaan, olisi useammin, ei tätä ongelmaa, ainakaan minulla, olisi. Eli silloin kaapissa olisi enemmän &quot;luottomekkoja&quot; ym ym. Nyt joutuu miettimään alusta asti joka kerta. Voi kun voisikin vain valita yksi ja tietää että se on hyvä ja että siinä viihtyy ja että se on hyvännäköinen päällä.!! Mutta mekkosi kangas näyttää ihananalta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *