Edulliset ja yksinkertaiset matot kylppäriin

En ole varmaan koskaan ollut niin tyytyväinen mihinkään kylpuhuoneen mattoihin, kuten olen ollut näihin hm home:n lattiapyyhkeiksi tituleerattuihin mattohin. Nämä ovat siis ehdottomasti paljon mattomaisemmat kuin monet muut lattiapyyhkeet. Useiden kylpyhuonemattojen tapaan näissä ei ole sitä inhottavasti lohkeilevaa lateksipohjaa eikä sellaista nukkaa joka imee itseensä kaiken mahdollisen.

 

2.jpg

 

Meillä erityisen tärkeää on mattojen pestävyys, koska niitä pestään usein ja paljon. Samassa tilassa sijaitsee meidän alakerran wc ja tiedättehän pienet ystävät, aina ei ehdi pöntölle vaikka kuinka yrittää. Nämä 100% puuvillaa olevat matot kestävät 30 asteen pesun mutta meillä niitä on pesty ihan huoletta myös neljässäkympissä. Ja olenpa niitä välillä kuivausrummussakin rummuttanut. Sadoista pesukerroista huolimatta matto säilyttää muotonsa ja värinsä hyvin. Ja samanmoinen matto toimii meillä myös mattona Olo-Onnelassa. Erittäin kätevä myös siellä.

 

1.jpg

 

3.jpg

 

Muksaa päivää kaikille <3.

Mun ohjelmistossa on tänään kieli-infoa ja vanhempainiltaa, kotiäidin juhlahetkiä siis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia “Edulliset ja yksinkertaiset matot kylppäriin

  1. Meilläkin on H&amp;M:n matto kylppärissä ja tykkään juuri siitä, että sen voi vain heittää koneeseen, minkä jälkeen matto on kuin uusi. Tuollainen isompi pyöreäkin on tosi nätti!

    1. No juurikin noin. Meiltä löytyy 2 kpl myös niitä suorakaiteen muotoisia mattoja musta ja valkoinen. Niitä sitten vuorottelen yläkerran pikkuvessassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *