Mä ja Marimekko

Mun ehdoton lemppari Marimekko on Mika Piiraisen suunnittelema klassikko, musta-harmaaraidallinen tunika. Kaunis ja yksinkertainen arkivaate ja yhdisteltävissä niin leggareihin kuin farkkuihinkin. Marimekon mallistosta löytyy tämän lisäksi myös monia muita todella mukavia ja helposti muunneltavissa olevia vaattekappaleita, joita jokaisen naisen vaatekaapissa on hyvä olla.

Mä olen  aina tykännyt  Marimekon lastenvaatteista aina Ilosen takin kuosista palloihin ja tasaraitaan. Ja ne Marimekon kankaat ja kuosit! Oikeastaan ne kankaat onkin ollut enemmän mun juttu. Mutta vasta nyt vanhemmiten huomaan mieltyväni moniin aikuisten tunikoihin ja mekkoihin. Selkeät linjat ja hiukan hullutteleva skandinaavisuus rulettaa. Niin se ikä vaan muuttaa tyyliä.

 

Marimekko%20010.jpg

 

Eilen oli TAAS menossa  jonkinasteinen naamakriisi joten päätin ”katkoa” päät pois kuvista. ( Mutta tunikahan se tässä pääosassa olikin.) Tai no joo yhteen sen jätin, koittakaahan kestää.

 

Marimekko%20007.jpg

 

Marimekko%20009.jpg

 

Löytyykö sinulta omaa Marimekko lempparia?

 

Rentouttavaa perjantaita.

Mä aion käyttää osan viikonlopusta syyskukkia istuttamalla. Työntää kädet viileään mustaan multaan, varsin terapeuttista uskotteko? Istutusterapiaa parhaimmillaan.

Pus.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *