Kodinhoitohuoneen säilytykseen Smartstore Basket

Satu kodinhoitohuoneesta moikka.

Sain blogiyhteistyön myötä testattavakseni Pentagon Designin Orthexin toimeksiannosta kehittämiä säilytysratkaisuja Smartstore Basketeja ja sen siliän tien meni meidän kodinhoitohuoneen säilytys uusiksi. Hylly jäi mutta rottinkisten säilytyskorien tilalle tulivat nämä muoviset mutta silti katseenkestävät säilytyskorit. Selkeä ero tavallisiin muovisiin koreihin on se, että näihin on saatavilla bambuiset kannet, jotka sen lisäksi että ne näyttävät hyvältä lisäävät korin käyttömukavuutta huomattavasti.

 

orthex%20008.jpg

 

SmartStore Basket on suunniteltu sopimaan vakiomittaisiin kaappeihin ja hyllyihin. SmartStore Basket-korin sivut ovat suorat, jonka asiosta ne saa laitettua kätevästi vierekkäin kaikki tila maksimoiden. Sisäpuolelta reunat on pyöristetty, ja siksi koreissa voidaan säilyttää myös arkoja materiaaleja. Kaikki korit ovat saman levyisiä  mutta saatavana on kolme eri korkeutta niin, että korien tilavuus on joko 8, 12 tai 16 litraa.  Meillä hyllykorkeus on 35cm, joten päällekäin mahtuu hyvin kaikista korkein ja matalin kori.

 

orthex%20012.jpg

 

orthex%20011.jpg

SmartStore Basket: saatu blogin kautta

 

orthex%20013.jpg

 

Koreja on saatavana sekä valkoisena että harmaana. Kansi on kaunis bambun ruskea. Kannet ja korit myydään erikseen ja koreihin on lisäksi saatavana uudelleenkäytettäviä etikettejä nimikoimista varten. Voit siis valita itse käyttötarkoituksen mukaan minkälaisen setin haluat.

 

orthex%202%20004.jpg

 

Meidän kodinhoitohuoneen ”orrella ”säilyteään mm. nti F:n ratsastuskypärää ja hanskoja, minimiehen vaippoja, Olo-Onnelan tavaroita ja paljon muuta sellaista joille ei kaapeissa ole tilaa. Nämä korit vaikuttavat kestäviltä niiden aukot ovat juuri sen kokoiset, että pienemmätkin tavarat pysyvät korin sisäpuolella mutta silti ilma pääsee kiertämään. Näin korin sisälle ei tule tunkkaista hajua vaikka kansi melko tiivis onkin.

 

Aika kivannäköisiä koreja muovikoreiksi eikös?

 

Ja loppuun vielä muistutus Habitareen menijöille. Meitä CASALAISIA voi tulla moikkaamaan AHEAD! -arenan CREATIVE SPACEEN to-pe 15-18 ja la-su 10-13. Mä itse olen paikalla sekä lauantaina että sunnuntaina. Siellä nähdään.

 

(yhteistyössä Orthex Group)

2 kommenttia “Kodinhoitohuoneen säilytykseen Smartstore Basket

    1. Mä arvoin pitkään värin kanssa mutta päädyin kuitenkin tähän valkoiseen, harmaat olisivat varmaan pienentäneet jo ennestään pientä kodinhoitohuonetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *